Έγινε μέλος: Ιουν 07, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Ιουν 07, 2016
Έτος ίδρυσης:
1996

Η EURIMAC είναι μια joint venture εταιρεία, αποτέλεσμα της στρατηγικής συνεργασίας της γνωστής Ελληνικής εταιρείας ζυμαρικών ΜΑΚΒΕΛ Α.Ε. που δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και Ευρώπη από το 1939 και της εταιρείας EURICOM S.p.a., Ιταλικού ομίλου βιομηχανιών σε ζυμαρικά,άλευρα και ρύζια. Ιδρύθηκε το Μάιο του 1996 στη βιομηχανική περιοχή του Κιλκίς και απασχολεί ένα ιδιαίτερα ειδικευμένο εργατικό δυναμικό με μακρόχρονη εμπειρία στην παραγωγή ζυμαρικών.

Η επιχείρηση εξειδικεύεται στην παραγωγή προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας και έχει πραγματοποιήσει σημαντικότατες επενδύσεις για την κατασκευή ενός εργοστασίου ζυμαρικών τελευταίας τεχνολογίας, εφαρμόζοντας τις υψηλότερες προδιαγραφές υγιεινής και ποιότητας με δυνατότητα να παράγει περισσότερους από 72.000 τόνους ετησίως. Από το τέλος του 2006 έχει ολοκληρωθεί δίπλα στο εργοστάσιο ζυμαρικών και μύλος επεξεργασίας σκληρού σίτου, μια επένδυση τελευταίας τεχνολογίας που είχε σαν αποτέλεσμα την περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας του σιμιγδαλιού και του κόστους παραγωγής, καθιστώντας τη βιομηχανία 100% καθετοποιημένη.

Η EURIMAC έχει πραγματοποιήσει σημαντικές επενδύσεις σε ότι αφορά την πλήρη αυτοματοποίηση του τμήματος συσκευασίας για τους διάφορους τύπους ζυμαρικών που παράγει, ενώ από τον Ιούνιο του 2010 αποπερατώθηκε και λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου, αποθήκη 9.000 παλετοθέσεων, μια από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα. Κύρια δραστηριότητα της εταιρείας πέραν των πωλήσεων ζυμαρικών στην Ελληνική αγορά, είναι η εξαγωγή ζυμαρικών σε περισσότερες από 45 χώρες και στις 5 Ηπείρους, είτε σε μάρκες δικές της είτε σε αυτές των συνεργατών της (private label).

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Παραγωγός & Διανομέας: Μακαρόνια

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer