Έγινε μέλος: Ιουν 07, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Ιουν 07, 2016

Η εταιρεία EURODOOR ιδρύθηκε στις Σέρρες από το 1968 και δραστηριοποιείται στο χώρο των ξύλινων κουφωμάτων. Από το 1990 εξειδικεύεται και ασχολείται αποκλειστικά με την κατασκευή των ξύλινων εσωτερικών κουφωμάτων και πόρτες ασφαλείας.

Η EURODOOR , μέσα από την μακροχρόνια ανάπτυξη της, κατέχει μια από τις πρώτες θέσεις στον τομέα δράσης της, εφαρμόζοντας καινούργιες ιδέες και τεχνοτροπίες με στόχο την ικανοποίηση του πελάτη.

Εγκαταστάσεις Η έδρα και το κέντρο διανομής της εταιρείας βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή Σερρών σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2000τ.μ. Η κύρια παραγωγική διαδικασία της εταιρείας πραγματοποιείται στη γειτονική μας χώρα Βουλγαρία σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 5000τ.μ.

Όραμα- Στρατηγική Η EURODOOR έχοντας στην κατοχή της υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και σε συνδυασμό με την πολυετή πείρα της στο χώρο του ξύλου κατάφερε να επιτύχει υψηλή ποιότητα και άριστη αισθητική των προϊόντων της προσφέροντας ταυτόχρονα ασφάλεια στους πελάτες της. Το όραμα της EURODOOR είναι να καλύψει το μεγαλύτερο δυνατό εύρος των αναγκών των πελατών της.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer