Έγινε μέλος: Μαρ 24, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Μαρ 24, 2016
Έτος ίδρυσης:
1989

H εταιρία μας δραστηριοποιείται από το 1989 στο χώρο των προϊόντων οπτικής επικοινωνίας. Διαθέτουμε την πληρέστερη γκάμα Displays Stands για προβολή αφισών εντύπων και προϊόντων.

Η γκάμα μας περιλαμβάνει μία μεγάλη συλλογή ετοιμοπαράδοτων μοντέλων, ενώ για εξειδικευμένες ανάγκες υπάρχει πάντα η δυνατότητα της ειδικής κατασκευής. Στην κάθετη μονάδα παραγωγής μας, με τμήματα σχεδιασμού, παραγωγής και συναρμολόγησης κατασκευάζονται εφαρμογές που εναρμονίζονται σε κάθε χώρο και καλύπτουν και τις πιο υψηλές απαιτήσεις για σύγχρονη αισθητική και απόλυτη λειτουργικότητα.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι profile αλουμινίου, μέταλλο, plexiglas, γυαλί και ξύλο. Η εταιρία μας διαθέτει επίσης τμήμα εκτυπώσεων καθώς και τμήμα Digital Signage. Με συνεργεία σε όλη την Ελλάδα, τα βαλκάνια και την Κύπρο αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση & συντήρηση των προϊόντων μας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πάροχος υπηρεσιών: Ψηφιακές Εκτυπώσεις
Πάροχος υπηρεσιών: Ψηφιακή Σήμανση

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer