Έγινε μέλος: Μάϊος 21, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η εταιρεία μας διαθέτει περισσότερους από 5.000 κωδικούς προϊόντων, των καλύτερων παραγωγών παγκοσμίως  και διαθέτουμε  ολοκληρωμένες λύσεις γραφείου σε αναλώσιμα Η/Υ, αναλώσιμα εκτυπωτών, είδη γραφείου και γραφικής ύλης, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Διαθέτοντας ορισμένα από τα καλυτέρα στελέχη της αγοράς, με εμπειρία σε όλες τις εμπορικές δραστηριότητες της (b2b, χονδρική και λιανική πώληση), με πληροφοριακά συστήματα υψηλότατου επιπέδου και εξαιρετικά ακριβές σύστημα διανομής είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε με αποτελεσματικότητα και ανταγωνιστικές τιμές τις ανάγκες σας.

 

Παρακολουθώντας όλες τις εξελίξεις, με συμμετοχή σε εκθέσεις σε όλο τον κόσμο και μέσα από νέες συνεργασίες, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ακόμη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων σε ακόμα καλύτερες τιμές.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer