Έγινε μέλος: Ιουν 10, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

H εταιρεία F- Design ειδικεύεται στο Branding, Art & Graphic Design και στην Οπτική Επικοινωνία. Με το απολύτως εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό της, η εταιρεία καλύπτει ένα αρκετά μεγάλο εύρος υπηρεσιών. Λειτουργεί από το 2001 και παρέχει δημιουργικές υπηρεσίες, όπως εταιρική επικοινωνία, promotions και branding, new media, σχεδιασμός λογότυπου, ανάπτυξη ιστοσελίδων, υπηρεσίες SEO και σχειδασμός εκδηλώσεων, διαφημίσεις, αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων και σχεδιασμό editorial. Η ικανότητά μας να παρέχουμε καινοτόμες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, μας κάνει τον καλύτερο συνεργάτη για την εταιρεία σας. 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πάροχος υπηρεσιών: Σχεδιασμός και υλοποίηση λογότυπου, Σχεδιασμός και εκτύπωση επαγγελματικών καρτών, μενού παραγγελιών, διαφημιστικών φυλλαδίων, συσκευασιών προϊόντων
Πάροχος υπηρεσιών: E- mail marketing, Υπηρεσίες SEO
Πάροχος υπηρεσιών: Σχεδιασμός ιστοσελίδων και εφαρμογών
Πάροχος υπηρεσιών: Δημιουργία διαφημιστικών video

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer