Έγινε μέλος: Ιουν 08, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Ιουν 08, 2016

Η εταιρία «Νικ. Φαρφαράς Τεχνική Εξοπλισμών Α.Ε.» κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά παρέχοντας προϊόντα που ταιριάζουν στις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Η «Fartex - Nικ. Φαρφαράς» δραστηριοποιείται στο χώρο της βιομηχανικής πλύσης από το 1960. Η ιστορική έδρα της εταιρίας βρίσκεται στο Μεταξουργείο Αθήνας. Το 1990 πραγματοποιήθηκε μετεγκατάσταση στο Κρυονέρι Αττικής στο πλαίσιο της αναπτυξιακής δραστηριότητας της εταιρίας για την πληρέστερη κάλυψη των διαρκώς διογκούμενων αναγκών της. Η βιομηχανική μονάδα παραγωγής, ο αποθηκευτικός χώρος, τα γραφεία της εταιρίας και οι υπηρεσίες της στεγάζονται σε ιδιόκτητο κτηριακό συγκρότημα 3.000 τμ σε οικοπεδική έκταση 17 στρεμμάτων. Στις αρχές τις δεκαετίας πραγματοποιήθηκε νέα επέκταση των εγκαταστάσεων για τη κάλυψη των αναγκών της εταιρίας.

Η εταιρεία παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε μεγάλο εύρος επιχειρήσεων που ασχολούνται με τη βιομηχανική πλύση. Αναλαμβάνει από την υπεύθυνη μελέτη του χώρου των επιχειρήσεων, μέχρι και τη τελική εγκατάσταση του επιλεγμένου εξοπλισμού. Εκτός από το μόνιμα απασχολούμενο εξειδικευμένο προσωπικό, διαθέτει και συνεργεία από εξειδικευμένους τεχνίτες με ευρεία γεωγραφική κατανομή, επιτυγχάνοντας αξιοσημείωτη ευελιξία στην εξυπηρέτηση των πελατών της. Προσφέρει υψηλή τεχνολογία και διασφαλίζει την ομαλή, συνεχή και απρόσκοπτη λειτουργία των προϊόντων της.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer