Έγινε μέλος: Μαρ 18, 2016 Τελευταία ενημέρωση: Μαρ 23, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Μαρ 23, 2016

Το Ψωμοτύρι γεννήθηκε το Νοέμβριο του 2012, μέσα σε μια ιδιαίτερη εποχή και με μεγάλο πείσμα.....

Πιστεύουμε στα ελληνικά προϊόντα, πιστεύουμε στην ποιότητα τους και στους ανθρώπους που τα παράγουν με την ίδια αγάπη όπως και οι πρόγονοι τους. Θέλουμε να τα φέρουμε στο τραπέζι σας και έπειτα είμαστε σίγουροι ότι το τραπέζι σας δεν θα είναι ξανά το ίδιο... Οι γεύσεις έχουν τον τρόπο τους να ξυπνούν συναισθήματα και να σας φέρνουν πιο κοντά σε αυτό που λέγεται Ελλάδα και ελληνική παραδοσιακή κουζίνα. Απλά, Αγνά και με Μεράκι .

 Όλα μας τα προϊόντα είναι από την ελληνική ύπαιθρο, από μικρούς Έλληνες παραγωγούς,  μικρές οικοτεχνίες και Αγροτικούς συνεταιρισμούς γυναικών και παραγωγών. Έχουμε επιλέξει προσεκτικά τους προμηθευτές μας για να σας προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα σε άριστες τιμές.

Διαθέτουμε τα προϊόντα  που έχουμε επιλέξει ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι και διανομείς σε παραδοσιακά παντοπωλεία, ντελικατέσσεν, μίνι μάρκετ και φρουταγορές. Επίσης στο χώρο της εταιρείας μας λειτούργει πρατήριο λιανικής πώλησης .  

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να μας πείτε και εσείς ποια γεύση σας λείπει από την Αθήνα ... ποιος ξέρει μπορεί εκείνο το τυρί που είχατε φάει κάποτε ...σε κάτι διακοπές στην Κρήτη ή εκείνο το μέλι καστανιάς που το ερωτευτήκατε... να το βρείτε εδώ.

Αντιπροσωπεύουμε την Αρτοποιία Κλαπάκη Χανιώτικα Παξιμάδια καθώς και τον Σφακιανό Φούρνο Ντουρουντούς. 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer