Έγινε μέλος: Ιουν 11, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Στην Ελλάδα η Fluidra Hellas Α.Ε. ξεκίνησε το 2005 ως Astral Pool Hellas κυρίως στον τομέα της πισίνας και πολύ γρήγορα εδραίωσε την θέση της ως ηγέτης και σημείο αναφοράς του κλάδου, αλλά προχώρησε πολύ γρήγορα σε νέους τομείς, όπως το wellness, τα aquaparks, τα aquariums και τελευταια στον ενεργειακό τομέα και τα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας και προστασίας του περιβάλλοντος.

Η Fluidra είναι ένας πολυεθνικός όμιλος εισηγμένος στο ισπανικό Χρηματιστήριο, αφιερωμένος στην ανάπτυξη εφαρμογών για την ορθολογική χρήση του νερού.

Η εταιρεία ειδικεύεται σε λύσεις για την συντήρηση, την διαχείριση, την επεξεργασία και την απόλαυση του υδάτινου στοιχείου.

Η Fluidra δραστηριοποιείται σε 41 χώρες με περίπου 150 υποκαταστήματα και έχει διάφορα κέντρα παραγωγής εκγκατεστημένα στις κυριότερες αγορές.

Τα προιόντα της Fluidra διανέμονται σε περισσότερες απο 170 χώρες μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου συνεργατών.

Ο όμιλος απασχολεί περισσότερους απο 3.700 εργαζόμενους.

Ο σεβασμός στο νερό και η λογική χρήση του είναι οι δυο βασικές αρχές της φιλοσοφίας του ομίλου.

Οι εταιρείες, οι οποίες αποτελούν την Fluidra, κάποιες απο τις οποίες με 40 χρόνια εμπειρίας, έχουν αναπτυχθεί με βάση αυτό το όραμα με εξειδικευση σε τέσσερεις τομείς: στη διανομή του νερού, στην άρδευση και στη πισίνα / wellness.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer