Έγινε μέλος: Ιουν 11, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η FnB Trade ιδρύθηκε το 2010 με σκοπό τη διάθεση ποιοτικών προϊόντων για τον τομέα εστίασης, στον κλάδο της HO.RE.CA., με εφαλτήριο έναν από τους πιο διακεκριμένους καφέδες.

Με αρχή και γνώμονα την γνώση, την ενημέρωση και τη συνεχή αναζήτηση νέων προϊόντων δίνει μια νέα, ουσιαστική διάσταση στον τρόπο προσέγγισης των προκλήσεων των ημερών μας.

Επενδύοντας σε ανθρώπινο δυναμικό, δημιουργώντας σύγχρονες εγκαταστάσεις, παρέχοντας υπηρεσίες άμεσης εξυπηρέτησης και συνεχή εκμάθηση, καταφέρνει να βρίσκεται πάντα κοντά στον πελάτη-συνεργάτη.

Η οικογένεια της FnB Trade είναι κοντά σας για να σας μυήσει στα άδυτα του espresso.

Στόχος μας είναι να εκπροσωπήσουμε ένα εξαιρετικό ποιοτικά προϊόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έτσι ώστε να εγγυηθούμε το επιθυμητό αποτέλεσμα και την απόλυτη ικανοποίηση στους barista και τους πελάτες τους.

Ανακαλύψτε μαζί μας τα μυστικά του espresso, τις διαφορετικές παραλλαγές και τις ιδιαιτερότητές του.

Η δημιουργία νέων και σύγχρονων εγκαταστάσεων στοχεύει στην υποστήριξη του οράματος της εταιρείας μας.

Οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι μας, στους οποίους τηρούνται τα απαραίτητα πλαίσια συνθηκών υγρασίας & θερμοκρασίας, διαθέτουν τεχνικό τμήμα με υποδομή 8 γραμμών επισκευής και παρακαταθήκη ανταλλακτικών για όλους τους τύπους μηχανών.

Ιδανικών κατασκευής ShowRoom δυναμικής 30 ατόμων είναι σχεδιασμένο από την ακαδημία της Ιταλίας (Trismoka Training Center TTC) με στόχο να παρέχει την πληρέστερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση όλων των τομέων ανάπτυξης και διάρθρωσης της εταιρείας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Διανομέας: Καφές Espresso Καφές Φίλτρου Ελληνικός Καφές Ντεκαφεϊνέ
Διανομέας: Ποτήρια Take Away
Διανομέας: Μηχανές Espresso & Cappuccino Μύλοι Άλεσης Καφεκοπτείου
Διανομέας: Σκόνη Κακάο για Ροφήματα Κρύα Ροφήματα Τσαγιού Κρύα Ροφήματα Κακάο Σιρόπια Καφέ & Ροφημάτων
Διανομέας: Χυμοί Φρούτων, Χυμοί Λαχανικών & Φρουτοποτά
Διανομέας: Φλιτζάνια Κούπες
Διανομέας: Μπισκότα & Κουλουράκια
Διανομέας: Ζάχαρη

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer