Έγινε μέλος: Αυγ 04, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016
Έτος ίδρυσης:
1965

Η ιστορία της εταιρείας Γαλανός ξεκινάει περίπου το 1965 όταν ο Κυριάκος Γαλανός και οι Υιοί του Σταύρος και Κώστας αποφάσισαν, να την ιδρύσουν υπό την μορφή παράγωγης και εμπορίας λευκών ειδών. Σήμερα η εταιρεία, συνεχίζει υπό την διεύθυνση του εγγονού το ιδρυτή, Κυριάκο Γαλανό, και δραστηριοποιείτε στην εισαγωγή και εμπορία λευκών ειδών, κυρίως για εξοπλισμό ξενοδοχείων, πλοίων, κομμωτηρίων, νοσοκομείων.

Στην εταιρεία μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, προσαρμοσμένα πάντα στις ανάγκες τις αγοράς και τα δεδομένα των καιρών. Προσπαθούμε πάντα να κρατάμε υψηλή την ποιότητα των προϊόντων μας σε συνδυασμό με τις χαμηλότερες δυνατές τιμές.

Πρωταρχικό ρόλο για εμάς έχει πάντα ο πελάτης. Ακούμε προσεχτικά τις ανάγκες του, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει γενικά μέσα από την αγορά, και προσπαθούμε πάντα να ανταποκριθούμε στο μέγιστο στις προσδοκίες του. Κάθε χρόνο προσπαθούμε μέσα από την έρευνα που κάνουμε να προσαρμόσουμε την εταιρεία σε αυτές τις ανάγκες. Ψάχνουμε τα καλύτερα προϊόντα στις αγορές της Ασίας και της Ευρώπης, προσπαθούμε πάντα για την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη εξυπηρέτηση του πελάτη και είμαστε εδώ για να ακούμε ακόμα και τα παράπονα και να βελτιωνόμαστε μέσα από αυτά.

Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να σας δούμε από κοντά στην εταιρεία μας στην Νίκαια, να γνωριστούμε και να δείτε τα προϊόντα μας. Για όσους αυτό δεν είναι δυνατό, μέσα από το ανανεωμένο μας site έχουμε προσπαθήσει να έχουμε μια πλήρη εικόνα του τι θα βλέπατε από κοντά. Επικοινωνήστε μαζί μας και κάντε την παραγγελία σας, η οποία μπορεί να αποσταλεί σε εσάς.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer