Έγινε μέλος: Μάϊος 11, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Για να παρουσιάσετε υγιεινά αλλά και με στυλ τις δημιουργίες σας χρειάζεστε τον κατάλληλο εξοπλισμό που θα προσθέσει αξία  στην  επιχείρηση και στα προιόντα σας.

Η Garibaldi είναι μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση, που έχει έδρα στην Αυλώνα Αττικής και ασχολείται με τον σχεδιασμό, την εξέλιξη και την παραγωγή εξειδικευμένων προϊόντων, που θα δώσουν λύσεις στην παρουσίαση, την πώληση και το service των τροφίμων, τηρώντας πάντοτε τους κανόνες υγιεινής, που επιβάλονται κατά την διαχείριση των μη συσκευασμένων / φρέσκων τροφίμων. 

Στο πελατολόγιο της Garibaldi περιλαμβάνονται ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ και αναψυκτήρια, αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία,  super market, κατασήματα λιανικής, κινηματογράφοι και εμπορικά κέντρα στη Ελλάδα αλλά και σε περισσότερες απο 35 χώρες στο εξωτερικό.

Τα προϊόντα μας διατίθενται στον τελικό χρήστη μέσω των καναλιών διανομής μας, τοπικών εμπόρων και αντιπροσώπων.

Εν συντομία θα μπορούσαμε να αναφέρουμε ότι τα πιο αντιπροσωπευτικά από τα προϊόντα μας είναι οι διανεμητές χυμών, διανεμητές δημητριακών, διανεμητές ξηρών καρπών και ξηρών τροφίμων, οι δίσκοι παρουσίασης, οι βιτρίνες plexiglass, τα ακρυλικά καλλύματα, τα μπoλ και πολλά άλλα είδη για τον μπουφέ του ξενοδοχείου και την εστίαση.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer