Έγινε μέλος: Ιουν 08, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Ιουν 08, 2016

Η εταιρεία GEKAS LUMINOSO αποτελεί μία πρωτοπόρα παρουσία στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας φωτιστικών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Στην πορεία της, η εταιρεία λειτουργεί με οικογενειακή δομή και προσήλωση στην παραγωγή φωτιστικών και αμπαζούρ άριστης ποιότητας και υψηλής αισθητικής.

Ξεκίνησε κάνοντας κατασκευή & εμπορία αμπαζούρ & φωτιστικών και σήμερα έχει εξελιχθεί σε μία σύγχρονη παραγωγική μονάδα, με ευρύτερη γκάμα προϊόντων και με εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα.

Κύρια προϊόντα μας, που σε μεγάλο μέρος τους είναι κατασκευασμένα από εμάς, είναι: φωτιστικά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, λάμπες επιτραπέζιες, αμπαζούρ όλων των ειδών, πολυελαίοι, επαγγελματικά φωτιστικά.

Τελευταία η εταιρεία έχει ειδικευτεί με μεγάλη επιτυχία στην παραγωγή πρωτότυπων φωτιστικών εσωτερικού χώρου κατά παραγγελία, σε συνεργασία με αρχιτέκτονες και διακοσμητές, που κοσμούν ξενοδοχεία και καταστήματα σε όλη τη χώρα.

Στόχος μας παραμένει η διατήρηση της υψηλής ποιότητας και αισθητικής για τα προϊόντα μας και παράλληλα η ανάδειξη και προώθηση κατασκευών με μοντέρνα και πρωτότυπη μορφή.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer