Έγινε μέλος: Ιουν 12, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η εταιρεία General Gas - Καρκανίδης Γεώργιος & Σία E.Ε., εξειδικεύεται στην εισαγωγή και εμπορία συσκευών φυσικού αερίου και υγραερίου.

Στη διάθεση προϊόντων φιλικών προς το περιβάλλον και προς την τσέπη του καταναλωτή, τα οποία διευκολύνουν την καθημερινότητα και που είναι αποδοτικά, αυτόνομα, εύκολα στη χρήση, γρήγορα, οικονομικά, υγιεινά και πρακτικά.

Η τεράστια ποικιλία από συσκευές και αξεσουάρ, που θα βρείτε σε εμάς, είναι παντός καιρού και είναι σίγουρο πως θα σας ικανοποιήσουν και θα σας δείξουν έναν εναλλακτικό και πιο έξυπνο τρόπο ζωής, με πολλά προτερήματα.

Στην General Gas, που βρίσκεται δυναμικά στο χώρο του Φυσικού Αερίου και του Υγραερίου εδώ και 45 ολόκληρα χρόνια και στο τιμόνι της οποίας βρίσκεται, από το 1984 ο διάδοχος του ιδρυτή κ. Κ.Καρκανίδη, ο κ. Γεώργιος Καρκανίδης, θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις, όπως: Θερμάστρες αερίου / υγραερίου και φυσικού αερίου, οικιακές κουζίνες αερίου / υγραερίου, υγραερίου ρεύματος και φυσικού αερίου με την δική της φίρμα από αναγνωρισμένα εργοστάσια της Ιταλίας (TecnoGas, Terim, Xper Areilos, Fratelli Onofri), επιτοίχιοι λέβητες κεντρικής θέρμανσης αερίου / υγραερίου και φυσικού αερίου, ταχυθερμαντήρες αερίου / υγραερίου και φυσικού αερίου, θερμοσίφωνες αερίου / υγραερίου και φυσικού αερίου (Vaillant, Ariston, Riello).

Εντοιχιζόμενες εστίες και φούρνοι αερίου / υγραερίου και φυσικού αερίου και τέλος, ψησταριές (BBQ’s) εξωτερικού χώρου αερίου / υγραερίου και φυσικού αερίου (Broil - King, Sterling, Dolcevita Turbo, Dolcevia Euro) από Kαναδά και Ιταλία με την πλήρη σειρά των γνήσιων αξεσουάρ μπάρμπεκιου από τον Καναδά (Barbecue Genius, Grill Pro.

Η εταιρεία General Gas, που ξεκίνησε το 1965 ως Viopak - General Gas με αντικείμενο την κατασκευή και εμπορία θερμαστρών υγραερίου, καμινέτων υγραερίου καθώς και μικρές κουζίνες υγραερίου, έχει αναπτυχθεί πλήρως τα τελευταία χρόνια.

Σήμερα, επιτυγχάνοντας πολύ δυνατές και σταθερές συνεργασίες με γνωστούς και μεγάλους οίκους του εξωτερικού και έχοντας εμπειρία, γνώση και επαφή με τον πελάτη, η General Gas προσφέρει υψηλής ποιότητας και απόδοσης συσκευές φυσικού αερίου και υγραερίου, άρτια και συνεπή παράδοση, τεχνική υποστήριξη και επίδειξη των προϊόντων της.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer