Έγινε μέλος: Ιουν 10, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Ιουν 10, 2016

Η GENERAL LIFT είναι η πρότυπος Τεχνική εταιρία Ανελκυστήρων πιστοποιημένη σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα κατά ISO 9001:2000 και με την οδηγία 95/16 E.E.C. Μετά την πολυετή πείρα και την τεχνογνωσία του ιδρυτή και επικεφαλή της Παναγιώτη Παπουτσή, είναι πλέον εδραιωμένη στο χώρο της και στις ειδικές κατασκευές. Στην μέχρι τώρα ανοδική πορεία της, έχει εγκαταστήσει εκατοντάδες ανελκυστήρες που λειτουργούν με άψογη συμπεριφορά, το οποίο οφείλεται και στους κατάλληλα καταρτισμένους συνεργάτες της.

Η εταιρία ασχολείται με:

-Μελέτες-εγκαταστάσεις μηχανοκίνητων ή υδραυλικών ανελκυστήρων, φορτίων ή ατόμων

-Συντηρήσεις ανελκυστήρων

-Εισαγωγές-εξαγωγές-αντιπροσωπείες

Κατασκευάζει διάφορα εξαρτήματα όπως:

-Πόρτες απλές ή ανοξείδωτες

-Θαλάμους ανελκυστήρων ή επενδύσεις θαλάμων

-Κομβιοδόχες

-Μεταλλικά ή ανοξείδωτα φρεάτια ανελκυστήρων για όπου δεν υπάρχει πρόβλεψη ανελκυστήρα, καθώς και την εμπορία όλων αυτών.

Βασική αρχή της GENERAL LIFT είναι η συνέπεια και η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της, με στόχο τη διαρκή εξέλιξη και λειτουργία βάσει ευρωπαϊκών προδιαγραφών, προς όφελος των πελατών της.

Η φιλοσοφία της GENERAL LIFT είναι η προσπάθεια για διαρκή βελτίωση να είναι ατέλευτη , στηριζόμενη στον αδιάλειπτο έλεγχο των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Δημιουργεί μέσα στην εταιρία συλλογικό πνεύμα αφοσίωσης στην προσφορά και βελτίωση υπηρεσιών ποιότητας.Διαθέτει όλους τους αναγκαίους οικονομικούς πόρους που απαιτούνται για: Τη συνεχή βελτίωση υπηρεσιών, την επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού, τη λειτουργία ενός αποτελεσματικού Συστήματος Ποιότητας, με στόχο την πρόληψη εμφάνισης περιπτώσεων μη ικανοποίησης των πελατών.

Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους ελληνικούς αλλά και ευρωπαϊκούς οίκους κατασκευής ειδών και εξαρτημάτων ανελκυστήρων. Έχει ειδικά τιμολόγια για κατασκευαστές οικοδομικών έργων , αλλά και πολύ προσιτές τιμές για ιδιώτες, με ευέλικτο άτοκο διακανονισμό και δίδει γραπτή εγγύηση και πιστοποίηση CE για τους ανελκυστήρες που εγκαθιστά.

Εγγύηση για την GENERAL LIFT είναι η 25ετής εμπειρία στον ανελκυστήρα και οι προηγούμενοι πελάτες της, που τους ευχαριστεί θερμά για την εμπιστοσύνη που της έδειξαν, καθιερώνοντας την μια, από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer