Έγινε μέλος: Οκτ 14, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

To get-glutenfree.com είναι το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα αποκλειστικά με προϊόντα και τρόφιμα χωρίς γλουτένη.

Στο get-glutenfree.com θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε την τέλεια διατροφή για εσάς! Προϊόντα για κάθε ανάγκη και κάθε στιγμή της ημέρας... Για τις πρωινές, τις μεσημεριανές και τις βραδινές σας εξορμήσεις στον κόσμο της διατροφής χωρίς γλουτένη. Δημιουργήστε πιάτα με φαντασία και κέφι και εκπλήξτε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας!

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα κι επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη ποικιλία αυτά που προτιμάτε και αποκτήστε τα με ένα απλό κλικ. Εύκολα και γρήγορα στο χώρο σας! Για να κάνετε τη ζωή χωρίς γλουτένη, μια ζωή γεμάτη απολαύσεις!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer