Έγινε μέλος: Μαρ 02, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η επιχείρηση μας λειτουργεί από το 1976 κατασκευάζοντας ελληνικό παραδοσιακό έπιπλο και εμπνέεται από την ελληνική παράδοση και το αιγαιοπελαγίτικο στοιχείο.

Σε όλες τις δημιουργίες κυριαρχούν τα χειροποίητα σκαλιστά από έμπειρους παλιούς σκαλιστές πάνω σε κυπαρίσσι Αμερικής ή φουρνιστή οξυά Γερμανίας που εισάγονται αποκλειστικά από εμάς. Τα βερνίκια κεριού που χρησιμοποιούμε προστατεύουν και τρέφουν το ξύλο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα σαλόνια μας ντύνονται από υφάσματα αδιάβροχα και αλέκιαστα, διαλεγμένα με γούστο. Μάρμαρα κατάλευκα από τη Θάσο κοσμούν και τονίζουν την μοναδικότητα τους.

Η επιχείρησή μας είναι η μοναδική που εξάγει παραδοσιακά έπιπλα, εξοπλίζει ξενοδοχειακές μονάδες, studios, μουσεία, μοναστήρια αλλά και κύριες ή εξοχικές κατοικίες.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer