Έγινε μέλος: Ιουν 08, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο του καφέ, σοκολάτας, τσαγιού, μπισκότων, ζάχαρης και σιροπιών από το 2000. Στόχος μας είναι η άριστη συνεργασία και η ποιότητα των προϊόντων μας. Κύριο αντικείμενό μας είναι η αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση των προϊόντων Caffe’ Luigi dal 1901.

Έχοντας αποκτήσει σημαντικά εμπορικά σήματα και αποκλειστικές συνεργασίες με πολύ γνωστές εταιρείες του εξωτερικού, στηριζόμαστε σε τρεις πυλώνες:

- Την εμπορία του καφέ espresso "Caffe’ Luigi dal 1901" και των προϊόντων με το σήμα Luigi (σοκολατάκια, μπισκότα, ζάχαρη)

- Την παραγωγή και εμπορία των δικών μας προϊόντων: καφέ φίλτρου "Kronberg", ελληνικό καφέ "Μερακλής", στιγμιαίο τσάι "Zesta Tea" και την οικογένεια των προϊόντων Oscar “a family tradition”: σοκολάτες ρόφημα "Maya Classic Chocolate", "Instant Cioccolata", "ChocoBoom", λευκή σοκολάτα "ChocoBoom White", καφές και σοκολάτα "Freezino", "Biscottino", σιρόπια με γεύσεις "Oscar’s Syrup", γρανίτες "Granissimo"

- Την εμπορία επαγγελματικού εξοπλισμού (μηχανές espresso, μύλους, γρανιτομηχανές κ.τ.λ.), διαφημιστικού υλικού (ταμπέλες, φλιτζάνια, θήκες, χάρτινα και πλαστικά ποτήρια κ.τ.λ.) για καφετέριες, αναψυκτήρια, bar, εστιατόρια, ξενοδοχεία καθώς, επίσης, για καφεκοπτεία και super market, πάντα αξιόπιστα και υπεύθυνα.

Με αφοσίωση και σεβασμό στην ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει, η εταιρεία Caffe’ Luigi Ltd. κέρδισε γρήγορα την εμπιστοσύνη των συνεργατών της χτίζοντας μακροχρόνιες σχέσεις με πελάτες και προμηθευτές. Η εταιρεία κατέχει σήμερα μεγάλη εμπειρία και βαθιά γνώση της αγοράς και είναι σε θέση να προσφέρει αξιόπιστες ολοκληρωμένες λύσεις ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό πελάτη βασιζόμενη στην συνεργασία και την ποιότητα.

Μεγάλη σημασία αποτελεί για την εταιρεία μας η συνεχής υποστήριξη του πελάτη και μετά την πώληση (after sales service). Για τον λόγο αυτό έχει συσταθεί τμήμα, το οποίο σαν κύριο στόχο του έχει τη διαρκή επικοινωνία με τους πελάτες, την ενημέρωσή τους για νέα προϊόντα ή νέες προσφορές μέσω των εκπαιδευμένων συνεργατών μας (πωλητές & αντιπρόσωποι), καθώς και τμήμα τεχνικού ελέγχου.

Στόχοι μας για το άμεσο μέλλον είναι η επέκταση του δικτύου πωλήσεων και των αντιπροσώπων μας, οι εξαγωγικές δραστηριότητες και η εισαγωγή στην ελληνική αγορά νέων ποιοτικών προϊόντων.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Παραγωγός & Διανομέας: Καφές Espresso Ελληνικός Καφές Καφές Φίλτρου Στιγμιαίος Καφές
Διανομέας: Καλαμάκια, Αναδευτήρες & Οδοντογλυφίδες
Διανομέας: Μηχανές Espresso & Cappuccino Μύλοι Άλεσης Καφεκοπτείου
Παραγωγός & Διανομέας: Τσάι Κρύα Ροφήματα Τσαγιού Διανομέας: Σκόνη Κακάο για Ροφήματα
Παραγωγός: Κρύα Ροφήματα Κακάο
Διανομέας: Ποτήρια Μιας Χρήσης
Διανομέας: Μέλι & Προϊόντα Μελιού
Διανομέας: Ζάχαρη
Διανομέας: Μπισκότα & Κουλουράκια
Διανομέας: Παγωτά, Χωνάκια & Κρύα Επιδόρπια

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer