Έγινε μέλος: Ιουν 20, 2016 Τελευταία ενημέρωση: Ιουν 21, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Ιουν 21, 2016

Η ΗΕRONIA LIGHTING δραστηριοποιείται στον φωτισμό εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Τα προϊόντα είναι στο μεγαλύτερο μέρος δικής μας παραγωγής, με όλες τις απαιτούμενες από την Ευρωπαϊκή ένωση προδιαγραφές καλής λειτουργίας, διαθέτουμε σύστημα διασφάλισης ποιότητος EN ISO 9001 : 2008, δίνοντας πρωταρχικό ρόλο στην ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων μας, ενώ παράλληλα εισάγουμε προϊόντα από οικους του εξωτερικού.

Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων φωτισμού για μοντέρνες και κλασσικές εφαρμογές με στόχο τον συνδυασμό της υψηλής αισθητικής και την ποιότητα της κατασκευής τους. Τα φωτιστικά (εξωτερικού χώρου-κήπου) είναι κυρίως ανθεκτικά πλαστικά τα οποία αντέχουν σε δύσκολες καιρικές συνθήκες όπως κοντά σε θάλασσα και υγρασία όπως επίσης από χυτό αλουμίνιο, βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή και από χυτό ορείχαλκο . Τα φωτιστικά μας διατίθενται από ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Ακολουθώντας τους ρυθμούς εξέλιξης ,ανοίγουμε τις πύλες επικοινωνίας και ενημέρωσης μέσω του διαδυκτίου προσδοκώντας να δώσουμε άμεση εικόνα των προϊόντων μας στους πελάτες μας.

Είμαστε πάντα στην διάθεση σας για οποιαδήποτε εξειδικευμένη απαίτηση σας ,στο χώρο του φωτισμού.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer