Έγινε μέλος: Μάϊος 11, 2016 Τελευταία ενημέρωση: Μάϊος 23, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Μάϊος 23, 2016

Η εταιρεία HOT BAKER ιδρύθηκε το 2006 από τον Χρήστο Παπαδόπουλο με αντικείμενο την παραγωγή πρωτοποριακών γεμιστών cookies, συνοδευτικών μπισκότων του καφέ, κριτσινιών, παξιμαδιών και κουλουριών με ιδιαίτερες γεύσεις.

Διαθέτοντας σημαντική τεχνογνωσία και εμπειρία στον ευρύτερο τομέα της ζαχαροπλαστικής αρτοποιίας. Και έχοντας ιδρύσει και διευθύνει κατά το παρελθόν τις εταιρείες 1998- 2005 κατεψυγμένης σφολιάτας & κρουασάν “BAKER MASTER“ και 1991-1998 κατεψυγμένης πίτσας “GIOVANNIS PIZZA“.

Σχεδιάζουμε δημιουργούμε και αναπτύσσουμε προϊόντα με ξεχωριστές γεύσεις και σε συνδυασμό με την τεχνική κατάρτιση του εξειδικευμένου προσωπικού μας αποτελούμε εγγύηση για την παροχή υψηλού επιπέδου προϊόντων στους πελάτες μας. Στο πλαίσιο της ανάπτυξης των δραστηριοτήτων μας στον τομέα της συσκευασίας δημιουργήσαμε συσκευαστήριο για την τυποποίηση των συνοδευτικών μπισκότων του καφέ σε φακελάκι, με δυνατότητα εκτύπωσης του λογότυπου σας ή οποιουδήποτε διαφημιστικού μηνύματος.

Σκοπός μας με την συνεχόμενη έρευνα και τη δημιουργία καινοτόμων προιόντων είναι να καταξιώνουμε τους επαγγελματίες συνεργάτες μας στα μάτια των πελατών τους

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Ευρώπη
Ελλάδα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer