Έγινε μέλος: Ιουν 10, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Ιουν 10, 2016

Ξεκινώντας το 1997, η εταιρεία μας έχει πετύχει τους απαραίτητους στόχους, ώστε σήμερα να κατασκευάζει ξεχωριστά έπιπλα σε μια υπερσύγχρονη εργοστασιακή μονάδα 5000 τμ. Με πρωτότυπες συλλογές, ευρύ δίκτυο συνεργατών, υψηλή διείσδυση στην αγορά και αξιόπιστο πρόσωπο, η εταιρία αποτελεί σήμερα σοβαρή δημιουργική δύναμη του κλάδου.

Μια οικογενειακή επιχείρηση που τόλμησε κι έτσι εξελίχθηκε σε υπολογίσιμη μονάδα παραγωγής, διαμόρφωσε τη φιλοσοφία της μέσα από αγάπη του καλού τεχνίτη για τη δουλειά του. Από το 1984, πάντα με το ίδιο πάθος για ποιότητα, η εταιρία χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης, διαθέτοντας χονδρικώς στην εγχώρια αγορά, έπιπλα εμπνευσμένου σχεδιασμού και άρτιας κατασκευής.

Αισθητική. Τεχνογνωσία. Αγάπη για το έπιπλο και το καλό design. Δύο διακεκριμένες παρουσίες στο χώρο του σχεδιασμού και της παραγωγής επίπλου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer