Έγινε μέλος: Ιουν 15, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Κατά τη διάρκεια της 20ετούς και δυναμικής παρουσίας της στην αγορά, η House κατάφερε να αναδειχθεί σε συνώνυμο της ποιότητας στον κλάδο των πλακιδίων, κερδίζοντας το σεβασμό και την εκτίμηση πελατών και συνεργατών.

Με ολοκληρωμένες λύσεις μπάνιου ως βασικό του αντικείμενο, η House προσφέρει πλακίδια δαπέδου και μπάνιου, είδη υγιεινής από πορσελάνη, μπαταρίες μπάνιου και κουζίνας, έπιπλα μπάνιου, μπανιέρες απλές ή υδρομασάζ, καμπίνες ντους και καμπίνες υδρομασάζ για οικιστικά, εμπορικά και δημόσια κτίρια.

Στη House το design, η ποίοτητα και η τεχνογνωσία συνεργάζονται για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά σας και να εκφράσουν το στυλ σας, τη δική σας προσωπικότητα, σε ένα τόσο σημαντικό μέρος της καθημερινότητας, όπου το σώμα και το πνεύμα σας αναγεννάται.

Η House είναι εδώ για να γίνει ο συνεργάτης, που θα κατανοήσει τις ανάγκες σας, θα ερευνήσει και θα σας προτείνει τη λύση, που ανταποκρίνεται πλήρως στα όνειρά σας για τον προσωπικό σας χώρο.

Στόχος μας, στη House, είναι να προσφέρουμε προϊόντα καινοτόμα και πρωτότυπα και να ικανοποιούμε στο μέγιστο δυνατό τις ανάγκες των πελατών και συνεργατών μας.

Όραμά μας είναι να αποτελέσουν τα προϊόντα μας την ιδανική λύση, ώστε να διαμορφώσετε τον χώρο σας με τρόπο αρμονικό και απόλυτα σύμφωνο με τις επιθυμίες και την αισθητική σας.

Το μυστικό της επιτυχίας μας βρίσκεται στον συνδυασμό ποιότητας, συνέπειας και ήθους.

Με γνώμονα το τρίπτυχο αυτό, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σκληρά για εσάς, που έχετε τα ίδια πιστεύω και θέλετε το καλύτερο για τον δικό σας χώρο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Διανομέας: Πλακάκια
Διανομέας: Ντουλάπες
Διανομέας: Ερμάρια Κουζίνας Φούσκες-Απορροφητήρες
Διανομέας: Λεκάνες - Νεροχύτες Μπαρ
Διανομέας: Μπαταρίες Νιπτήρα Μπαταρίες Μπανιέρας Μπαταρίες Κουζίνας
Διανομέας: Αντλίες Κρεμοσάπουνου Σαπουνοθήκες Ποτηροθήκες Ποτήρια Μπάνιου Χαρτοθήκες Πιγκάλ Ράγες, Κρεμάστρες & Ράφια για Πετσέτες Λαβές Μπάνιου
Διανομέας: Νιπτήρες Μπανιέρες Μπιντέδες Λεκάνες Τουαλέτας Καμπίνες Ντουζιέρας Βάσεις Ντουζιέρας

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer