Έγινε μέλος: Ιουν 13, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Ιουν 13, 2016

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη και πολύτιμο εφόδιο την εικοσαετή εμπειρία στη διακίνηση εμπορικών προϊόντων η εταιρία Ι.Π. έχει συγκεκριμενοποιήσει τη δραστηριότητά της στην εισαγωγή και διακίνηση εξαιρετικών ποικιλιών κόκκων ωμού καφέ με προέλευση από Βραζιλία, Γουατεμάλα, Κόστα Ρίκα, Κολομβία, Ινδία, Κένυα και Αιθιοπία.

Με κινητήρια δύναμη την αγάπη για τον καλό καφέ και έχοντας εντρυφήσει στην πολύπλοκη και εκπληκτική διαδικασία ψησίματός του, διατίθενται πια στην αγορά χαρμάνια που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.Η επεξεργασία του καφέ πραγματοποιείται σε τελευταίας τεχνολογίας ψηστικό μηχάνημα με ζεστό αέρα.

Παρακολουθώντας ηλεκτρονικά το προφίλ της κάθε ποικιλίας και του εκάστοτε χαρμανιού, σας προσφέρουμε σταθερή ποιότητα και ανεπανάληπτο αποτέλεσμα. Έχοντας αδιαπραγμάτευτα εξασφαλίσει την άριστη ποιότητα στις πρώτες ύλες παρασκευής της, δυναμικά εισήλθαμε και στο χώρο της σοκολάτας.

Στην κλασική, τη σκούρη ή τη λευκή εκδοχή της η σοκολάτα συναρπάζει και αποκτά ολοένα και περισσότερους φανατικούς θαυμαστές που θα την αναζητήσουν στο κοντινότερο προς αυτούς σημείο πώλησής της. Έχοντας αδιαπραγμάτευτα εξασφαλίσει την άριστη ποιότητα στις πρώτες ύλες παρασκευής της, δυναμικά εισήλθαμε και στο χώρο της σοκολάτας.

 Όσο για τους φίλους του τσαγιού, που διαρκώς κερδίζει πόντους, ανεβάσαμε τον πήχη της απόλαυσης στα ύψη εσωκλείοντας στα ibi teas καρυκεύματα, άνθη, βότανα και φρούτα σε ολόκληρα κομμάτια προς τέρψιν όλων όσων θέλουν να γεύονται τα καλύτερα. Διακόσιες εξήντα γεύσεις, θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό φίλο αυτής της κατηγορίας ροφημάτων.

Το έμπειρο τεχνικό μας τμήμα αναλαμβάνει κάθε είδους μηχανή καφέ και μύλου άλεσης, οικιακής και επαγγελματικής χρήσης. Με ειδικό τμήμα ηλεκτροστατικής βαφής και απευθείας εισαγωγή ανταλλακτικών σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην καλύτερη δυνατή τιμή. Παράλληλα με κάθε επισκευή και service από την εταιρία μας, λαμβάνετε γραπτή διετή εγγύηση καλής λειτουργίας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer