Έγινε μέλος: Αυγ 25, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Τα παγάκια της Ice-Cube Trofo παράγονται από σύγχρονες αμερικανικές παγομηχανές κατασκευασμένες από υλικά που δεν επιτρέπουν τη δημιουργία μυκήτων στα τοιχώματα των παγομηχανών.

Τα παγάκια παράγονται σε τετράγωνο σχήμα και σε δύο διαστάσεις: 2,86x2,86x2,22 cm και 2,22x2,22x2,22 cm. Τα μεγαλύτερα παγάκια προτείνονται για ποτά και τα μικρότερα για frappe, χυμούς και freddo.

Όποια διάσταση και να διαλέξετε, να είστε σίγουροι ότι είναι καθαρά και υγειονομικά ελεγμένα, καθώς εφαρμόζουμε σύστημα ποιότητας και ελέγχου σύμφωνα με όλες τις προδιαγραφές της ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Η συσκευασία είναι 7 και 3 κιλών, σε σακούλα κατάλληλη για τρόφιμα και ειδική για να μπαίνει σε κατάψυξη χωρίς να χάνει την ελαστικότητά της.

Ειδικά για ροφήματα τύπου freddo και cocktails προτείνουμε πάγο τύπου Nugget. Παράγεται σε μεσαίο μέγεθος και είναι σε μικρούς κυλίνδρους με απώλεια υγρασίας έως 85%. Έτσι το προιόν μπορεί να καταψυχθεί χωρίς να γίνεται μία ενιαία μάζα, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιείται εύκολα από τον μπάρμαν.

Μπορείτε να παραγγείλετε παγοκύβους ή τρίμμα πάγου είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email και θα φέρουμε την παραγγελία σας στον χώρο σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να προμηθευτείτε τον πάγο από τα κατά τόπους σημεία πώλησης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer