Έγινε μέλος: Οκτ 21, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η Εταιρεία Κ. Ιωαννίδης δραστηριοποιείται στο χώρο των υφασμάτων επιπλώσεων και κουρτινών, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, από το 1965.

Σήμερα κατέχει ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά, με έντονη δραστηριότητα τόσο στη λιανική όσο και στη χονδρική πώληση. Μία σύγχρονη κι ολοκληρωμένη συλλογή υφασμάτων επιπλώσεων, κουρτινών και ταπετσαριών τοίχου - ικανή να συναρπάσει και τους πλέον απαιτητικούς - ξετυλίγεται στις προθήκες του καταστήματος Κ. Ιωαννίδης.

Μία συλλογή η οποία ανανεώνεται συνεχώς, ακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις διακόσμησης και επιμένοντας στην ποιότητα. Βελούδα, μεταξωτά, λινά, ψάθες, υφάσματα βαμβακερά, άλλοτε μονόχρωμα και άλλοτε ριγέ, καρό και κάποτε floral ή εμπριμέ, αποτελούν την Basic Home Collection της Εταιρείας, προϊόντα άμεσα παραδοτέα, από τα πιο σημαντικά εργοστάσια της Ευρώπης.

Αέρινες διαφάνειες, δυναμικές μεταλλικές κουρτίνες, εντυπωσιακά μεταξωτά και στιβαρά λινά πλαισιώνουν τη συλλογή.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer