Έγινε μέλος: Οκτ 15, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016
Έτος ίδρυσης:
1983

Τα καταστήματα "Καρέκλα" ξεκίνησαν την εμπορική τους δραστηριότητα το 1983 με το πρώτο κατάστημα της εταιρείας να ανοίγει στην Ηλιούπολη με μόλις 35 m² εκθεσιακό χώρο. Σήμερα, με την προσθήκη του MegaStore Παλλήνης το 1995 και τελευταίο του Περιστερίου το 2005 η αλυσίδα καταστημάτων "Καρέκλα" μετράει πάνω απο 1200m² συνολικών εκθεσιακών χώρων. Η εταιρεία μας εκτός απο τον χώρο της λιανικής επεκτείνεται και στο χώρο της χονδρικής καθώς το μεγαλύτερο ποσοστό της γκάμας των προιόντων είναι δικής μας εισαγωγής τόσο απο την Ιταλία όσο και απο χώρες της ανατολής (Κίνα, Μαλαισία κτλ). Επίσης διαθέτουμε πάνω απο 1600m² αποθηκευτικών χώρων το οποίο έχει ως αποτέλεσμα την πολύ μεγάλη γκάμα ετοιμοπαράδοτων προιόντων σε καθίσματα,τραπέζια και όχι μόνο. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Διανομέας: Καρέκλες Δεξίωσης Τραπέζια Δεξίωσης Τραπέζια Συνεδρίου Καρέκλες Συνεδρίου
Διανομέας: Βιβλιοθήκες Ανάκλιντρα Τραπέζια Καφέ & Βοηθητικά Τραπεζάκια Καναπέδες Πουφ Καρέκλες Πολυθρόνες
Διανομέας: Καρέκλες & Καθίσματα Εστιατορίου Σετ Επίπλων Εστιατορίου Τραπέζια Εστιατορίου
Διανομέας: Σετ Επίπλων Υπνοδωματίου Κρεβάτια Στρώματα Ντουλάπες
Διανομέας: Σετ Επίπλων Μπαρ Καρέκλες & Σκαμπό για Μπαρ
Διανομέας: Καρέκλες Τραπεζαρίας Τραπέζια Τραπεζαρίας Σετ Επίπλων Τραπεζαρίας
Διανομέας: Καρέκλες Παραλίας Καρέκλες Εξωτερικού Χώρου Σετ Επίπλων Εξωτερικού Χώρου Πολυθρόνες Εξωτερικού Χώρου Τραπέζια Εξωτερικού Χώρου Κούνιες Κήπου Καναπέδες & Παγκάκια Κήπου Ξαπλώστρες Ομπρέλες & Βάσεις Ομπρελών Μαξιλάρια & Υφάσματα Εξωτερικού Χώρου

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer