Έγινε μέλος: Ιουλ 01, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η εταιρεία Καστρί Α.Ε. λειτουργεί κάθετη μονάδα παραγωγής, που περιλαμβάνει όλα τα στάδια, από το φούρνισμα έως το τελικό προϊόν.

Εξειδικεύεται στα ξύλινα δάπεδα εσωτερικού χώρου και στην κατασκευή ειδικών σχεδίων, σε δάπεδα εξωτερικού χώρου, σε σκάλες και σε ξυλεία για πέργκολες.

Επίσης, η εταιρεία αναλαμβάνει την εκτέλεση ολοκληρωμένων έργων από την προμήθεια έως την τοποθέτηση όλων των υλικών.  

Η εταιρεία Καστρί Α.Ε.. ιδρύθηκε την δεκαετία του 1950, με εγκαταστάσεις στην περιοχή της Πλάκας και είχε ως αποκλειστική ενασχόληση την παραγωγή ξυλινων πατωμάτων και επενδύσεων υψηλής ποιότητας.

Στα μέσα της δεκαετίας του 1960, η εταιρεία μεταφέρει την γραμμή παραγωγής στην Κάτω Κηφισιά.

Από το 1985, η εταιρεία, εμπλουτίζοντας την γκάμα των προϊόντων της, επεκτείνεται στην παραγωγή ξύλινων σκαλών.

Το 1995, η εταιρεία δημιουργεί κατάστημα λιανικής στην οδό Χ. Τρικούπη στην Ερυθραία κάτω από το εμπορικό σήμα "Καστρί".

Από το 2004, η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στις ιδιόκτητες εγκατάστασεις έκτασης, 12.000 τετραγωνικών μέτρων, στο Θριάσιο πεδίο, στην βιομηχανική ζώνη της Μαγούλας.

Ο στεγασμένος χώρος παραγωγής και αποθήκευσης καλύπτει 4000 τετραγωνικά μέτρα.

Το κατάστημα λιανικής μετεφέρθηκε από το 2007 και λειτουργεί στον κόμβο της Λεωφόρου Κηφισίας σε χώρο συνολικής επιφάνειας 290 τετραγωνικών μέτρων .

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer