Έγινε μέλος: Ιουλ 01, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Απρ 19, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Απρ 19, 2016

Για να μιλήσουμε για την Kentia σήμερα, πρέπει πρώτα να γνωρίσουμε την ιστορία πίσω από ένα όνομα, που μέσα στα χρόνια, έγινε συνώνυμο της ποιότητας και του εκλεπτυσμένου γούστου.

Πάμε λοιπόν στο 1977, στον Πειραιά, όπου ο Ευστράτιος Πασγιάνος ιδρύει την εταιρεία με την επωνυμία «Ε. Πασγιάνος & Σια ΟΕ». Το πρώτο κατάστημα χονδρικής πώλησης κεντημάτων βάζει τις βάσεις για την περεταίρω πορεία της εταιρείας και ανοίγει ουσιαστικά και το πρώτο από τα πολλά και επιτυχημένα κεφάλαια της ιστορίας της Kentia.

To 1981, η εταιρεία επεκτείνει τη γκάμα των προϊόντων της εισάγοντας λευκά είδη από το εξωτερικό.

To 1989, η δεύτερη γενιά ακολουθεί τα σταθερά και επιτυχημένα χνάρια της πρώτης και ο Ιωάννης Ε. Πασγιάνος αναλαμβάνει διοικητικό ρόλο.

το 1990 με το βλέμμα στραμμένο στις ανάγκες τις αγοράς και με γνώμονα τις αδιαπραγμάτευτες αξίες της ποιότητας και της συνέπειας, αρχίζει η παραγωγή προϊόντων μέσα από τη λειτουργία της ιδιόκτητης, σύγχρονης μονάδας μεταποίησης, που πληροί τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές.

Το 1992 η εταιρεία αλλάζει νομική μορφή και μετατρέπεται σε Α.Ε. με την επωνυμία Kentia.

Ένα νέο κεφάλαιο αρχίζει να γράφεται με πρωταγωνιστές την ποιότητα, την υψηλή αισθητική αλλά και την άρτια, ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, αποτέλεσμα καθημερινής αναζήτησης νέων μεθόδων και τεχνολογιών.

Όλα τα παραπάνω, εμπλουτισμένα με την τεχνογνωσία και την αγάπη γι’ αυτό, που προσφέρει, καθιέρωσαν την Kentia στην ελληνική αγορά ως πρωτοπόρο στα λευκά είδη και της άνοιξαν διάπλατα τις πόρτες για νέες αγορές στο εξωτερικό.

Με το άνοιγμα της Kentia σε αγορές του εξωτερικού, δεν άργησαν να έρθουν και οι επιτυχημένες συνεργασίες.

Οι εξαγωγικές δραστηριότητες επικεντρώθηκαν σε χώρες, όπως η Κύπρος, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κατάρ, η Ρουμανία, η Λετονία, αλλά και σε άλλες περιοχές υψηλής αγοραστικής δύναμης αντάξιας του ονόματος και της αδιαμφισβήτητης υπεροχής της Kentia.

Μετά από τόσα χρόνια σταθερής και επιτυχημένης πορείας στην εγχώρια και διεθνή αγορά, η ΚΕΝΤΙΑ - μία αμιγώς ελληνική εταιρία πρότυπο- συνεχίζει να διατηρεί τη φρεσκάδα και τη δυναμική της αλλά και μία περίοπτη θέση στην καρδιά των καταναλωτών.

Σήμερα, η Kentia ηγείται της αγοράς, καθώς έχει πετύχει να είναι μία πλήρως καθετοποιημένη μονάδα που: εισάγει 100% βαμβακερά πενιέ υφάσματα ύφανσης εξαιρετικής ποιότητας, τα επεξεργάζεται και στη συνέχεια δημιουργεί και προσφέρει τα απαράμιλλα λευκά είδη, που φέρουν την υπογραφή της.

Στα 6.000 τετραγωνικά μέτρα των ιδιόκτητων εγκαταστάσεών της στο Μοσχάτο, σε έναν υπερσύγχρονο και λειτουργικό χώρο, η Kentia έχει συγκεντρώσει το σύνολο των δραστηριοτήτων της, από την παραγωγή και τη συσκευασία μέχρι τη διακίνηση των προϊόντων της.

Με τον τρόπο αυτό, πετυχαίνονται δύο στόχοι:

- Αφ’ ενός η παραγωγική και εμπορική διαδικασία είναι 100% ελεγχόμενη, και

- Αφ’ ετέρου, υπάρχει η απόλυτη ευελιξία, που επιτρέπει στην Kentia να ανταποκρίνεται άμεσα στη ζήτηση της αγοράς, εγχώριας και διεθνούς.

Τα παραπάνω συγκριτικά πλεονεκτήματα σε συνδυασμό με τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο, δίνουν προβάδισμα στην Kentia απέναντι σε άλλες εταιρείες του χώρου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer