Έγινε μέλος: Ιουν 16, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Το όνομα Kerafina έχει ταυτιστεί με την ποιότητα στο μπάνιο τα τελευταία 50 χρόνια, δημιουργώντας την επώνυμη πορσελάνη Kerafina.

Η Kerafina, είναι η μεγαλύτερη ελληνική βιομηχανία ειδών υγιεινής και μια από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη.

Από το 1960 δραστηριοποιείται στην παραγωγή ειδών υγιεινής στο εργοστάσιο, που λειτουργεί στο Καλαμάκι Κορινθίας.

Εφοδιασμένη με πολυετή εμπειρία στον κλάδο προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις μπάνιου στους πλέον απαιτητικούς επαγγελματίες.

Η παροχή επαγγελματικών συμβουλών από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό στο χώρο του μπάνιου προσθέτει ασυναγώνιστη αξία στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, αναδεικνύοντας την ως τον πλέον αξιόπιστο και πολύτιμο συνεργάτη.

Παρακολουθώντας τις ανάγκες και τις τάσεις της αγοράς η Kerafina διαθέτει μια ευρύτατη γκάμα προϊόντων, που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ποιότητα, την εργονομία και την αισθητική.

Η παράδοση της Kerafina και οι υψηλές προδιαγραφές, που ορίζονται από το σύστημα πιστοποίησης ISO 9001 αποτελούν μοναδική εγγύηση ποιότητας και άψογου και ανθεκτικού φινιρίσματος, εδραιώνοντας την εταιρία στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Οι νέες γραμμές, οι τολμηρές φόρμες, οι προκλητικοί σχεδιασμοί, τα μοντέρνα υλικά είναι μερικά μόνο από τα τεκμήρια, που αποδεικνύουν την προσήλωση της εταιρίας στη συνεχή ανανέωση και την πρωτοπορία.

Η «επώνυμη» πορσελάνη Kerafina συνδυάζει την πολυτέλεια και τη λειτουργικότητα και αναδεικνύεται από μια ολοκληρωμένη συλλογή προϊόντων, που μεταμορφώνουν το μπάνιο σας στον πιο απολαυστικό χώρο του σπιτιού.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer