Έγινε μέλος: Ιουλ 01, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η εταιρεία Κολίγας ιδρύθηκε το 1973 από τους αδερφούς Γεώργιο και Απόστολο Κολίγα. με αντικείμενο εργασιών της την εμπορία παρκέ και η διανομή του στον ελλαδικό χώρο.

Η ίδρυση του πρώτου εργοστασίου παραγωγής παρκέ το 1980 στον Ασπρόπυργο Αττικής είχε ως κύριο σκοπό την παραγωγή ξύλινων δαπέδων και την ανάπτυξη και προώθηση νέων προϊόντων.

Το 2000 η εταιρεία επεκτάθηκε αγοράζοντας εργοστάσιο στη Βοσνία Ερζεγοβίνη, σε τοποθεσία κοντά στα δάση της Σλαβονίας, την πιο πλουτοπαραγωγική πηγή ξύλου.

Σήμερα, είναι μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες στον κλάδο του παρκέτου και απασχολεί 150 εργαζομένους σε Ελλάδα και Βοσνία.

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2008.

Η εταιρεία Κολίγας αποτελεί σήμερα μια από τις πιο αξιόπιστες παραγωγικές και εμπορικές εταιρείες στον κλάδο του ξύλου στην Ελλάδα.

Έπειτα από μια μακροχρόνια πορεία στην παραγωγή ξύλινων δαπέδων και κατεργασίας ξύλου η εταιρεία Κολίγας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και καλύπτει τις ανάγκες του καταναλωτή για δάπεδα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, αθλητικά δάπεδα, επενδύσεις, σκάλες, κουζίνα, πόρτα, ντουλάπα.

Αναβαθμίζουμε συνεχώς τα προϊόντα ξύλου. Η παραγωγή μας βρίσκεται κοντά στις καλύτερες πρώτες ύλες ξύλου.

Η παραγωγή των προϊόντων γίνεται σε μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας.

Η ξήρανση του ξύλου γίνεται με προγραμματισμένους υπολογιστές.

Η ποιοτητα που παρέχουμε είναι άριστη. Έχουμε ποιοτική σχέση με τους πελάτες μας και είμαστε κοντά τους πριν και μετά την πώληση.

Έχουμε άριστη φήμη στην αγορά. Καλύπτουμε όλες τις ανάγκες και όλα τα γούστα. Εχουμε οικολογική συνείδηση.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer