Έγινε μέλος: Ιουλ 01, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Το όνομα μας είναι συνώνυμο των εντυπωσιακών δαπέδων υψηλής ποιότητας, για σύνθετους ανθρώπους, που τους αρέσει να διεκδικούν και έχουν υψηλές απαιτήσεις.

Θεωρούμε ότι το δάπεδο αποτελεί βασικό σχεδιαστικό στοιχείο στους χώρους διαβίωσης, όπου οι άνθρωποι μπορούν να βιώσουν την ιδιαιτερότητα και τη μοναδικότητά τους.

Οι σειρές μας έχουν τόσα διαφορετικά επίπεδα, όπως ακριβώς η ζωή του κάθε ανθρώπου είναι μοναδική και με πολλές ιδιαίτερες πλευρές.

Έχουμε πλούσια παράδοση στην δεξιοτεχνική κατεργασία προϊόντων ξύλου και αυτό μας επιτρέπει να δημιουργούμε πρωτοποριακά προϊόντα υψηλής ποιότητας βασισμένα σε τεχνολογίες αιχμής.

Συνδυάζοντας πάθος και μαγεία, επιδεικνύουμε απόλυτη αφοσίωση στην ποιότητα σε όλα όσα κάνουμε, επειδή αυτό είναι το σήμα κατατεθέν μας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer