Έγινε μέλος: Οκτ 13, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της μαζικής εστίασης από το 1984. Η προσωπική όμως γνώση, εξειδίκευση και εμπειρία του Γιώργου Λάγγη σε μηχανήματα μονάδων εστιάσεως, χρονολογείται από το 1976 όπου εργάστηκε ως τεχνικός στην εταιρία HEINAMI.

Στη συνέχεια δημιούργησε την προσωπική του εταιρεία αποκλειστικά στο χώρο του service και σαν εξουσιοδοτημένο συνεργείο της εταιρίας HEINAMI, για να καταλήξει σήμερα να έχει την αντιπροσωπεία ανταλλακτικών και μηχανημάτων μεγάλων οίκων του εξωτερικού.

Η άριστη τεχνογνωσία, η πολυετής εμπειρία, η αμεσότητα, η αξιοπιστία και η αποτελεσματικότητά μας, γνωστά στην ευρύτερη αγορά τόσο του εσωτερικού όσο και σε χώρες του εξωτερικού (Κύπρος, Ιταλία, Ρωσία, Βουλγαρία, Αλβανία κ.α.), αποτελούν εγγύηση στην αντιμετώπιση κάθε προβλήματος και στην κάλυψη κάθε ανάγκης.

Το μεγάλο όμως πλεονέκτημα της εταιρίας μας έγκειται στο γεγονός της εξειδίκευσης σε μηχανές παγοκύβων και πιο ειδικά σε μηχανές παγοτρίμματος όπου και είμαστε οι μοναδικοί στο χώρο με τις πλέον απαραίτητες γνώσεις (εκπαίδευση στην Ιταλία, σεμινάρια κ.α.).

Σκοπός της εταιρείας μας ήταν, είναι και θα είναι η άμεση και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας με βάση την ποιότητα των προϊόντων και τις πλέον συμφέρουσες τιμές.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer