Έγινε μέλος: Απρ 06, 2016 Τελευταία ενημέρωση: Οκτ 21, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Οκτ 21, 2016
Λετρίνα Α.Ε.
Λετρίνα Α.Ε.

Η ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1983 από τον Κώστα Μπερτσάτο, και έκτοτε δραστηριοποιείται ως Εταιρεία Ανεξάρτητων Επιθεωρητών Φορτίων και Φορέας Πιστοποίησης. Είναι αμιγώς Ελληνική Εταιρεία και έχει καταξιωθεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό για την ποιότητα των υπηρεσιών της. Η ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. είναι διαπιστευμένη από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.), πλήρως ανεξάρτητη και δρα με μοναδικό γνώμονα την συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών της ώστε να ικανοποιεί στο ακέραιο τις απαιτήσεις των πελατών της.

Ως Φορέας Πιστοποίησης και Φορέας Ελέγχου εκδίδει Πιστοποιητικά που διακρίνονται για την εγκυρότητα και την αξιοπιστία τους, σε ένα ευρύτατο φάσμα επιχειρηματικών κλάδων σύμφωνα με μια μεγάλη γκάμα διεθνών και εθνικών προτύπων και κανονισμών: ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 27001, ISO 22000, AGRO 2-1 & 2-2, ΕΛΟΤ 1429, Έλεγχοι Κατάταξης Τουριστικών Καταλυμάτων, Έλεγχοι Προϊόντων σε Υγρά και Ξηρά Φορτία.

Η δραστηριότητα της Πιστοποίησης συστημάτων και του Ελέγχου προϊόντων αποτελεί προϊόν μακράς συστηματικής προετοιμασίας και η πολύχρονη εμπειρία των στελεχών και των συνεργαζόμενων με τη ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. επιθεωρητών, δημιουργεί προϋποθέσεις για υψηλή ποιότητα προσφερόμενων υπηρεσιών. Η εμπειρία και συνεχής εκπαίδευση των στελεχών, σε συνδυασμό με το πλούσιο δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών και το ευρύ φάσμα διαπιστευμένων δραστηριοτήτων στα ανωτέρω πρότυπα, προσφέρουν συγκριτικό πλεονέκτημα και επιτρέπουν στην ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, έγκυρα, έγκαιρα, αξιόπιστα και υπεύθυνα.

Οι δραστηριότητες της ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. εκτείνονται στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου με γραφεία/συνεργάτες σε Κύπρο, Αίγυπτο, Ισραήλ, Ιταλία, Λίβανο, Μαρόκο, Βουλγαρία, Αλβανία, Μάλτα, Συρία, Τουρκία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. είναι από τις πρώτες Ελληνικές επιχειρήσεις που εντάχθηκαν στον EFQM – European Foundation for Quality Management, ενώ παράλληλα είναι μέλος του ASTM (American Society for Testing and Materials) και του IP (Institute of Petroleum – Ηνωμένο Βασίλειο).

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πάροχος υπηρεσιών: Παροχή υπηρεσιών ελέγχου κατάταξης καταλυμάτων και πιστοποίησης συστημάτων διαχείρισης

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Ασία
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα , Ισραήλ , Λίβανος , Συρία , Τουρκία
Αφρική
Αίγυπτος , Μαρόκο
Ευρώπη
Αλβανία , Βουλγαρία , Ελλάδα , Ιταλία , Κύπρος , Μάλτα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Foodexpo 2016

Μαρ 19, 2016 - Μαρ 21, 2016

Athens Metropolitan Expo

HORECA 2016

Φεβ 12, 2016 - Φεβ 15, 2016

Athens Metropolitan Expo

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer