Έγινε μέλος: Ιουλ 15, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016
LG Electronics Hellas

Η LG χάρη στην τεχνογνωσία και τη συνεχή εκπαίδευση των ανθρώπων που απαρτίζουν το τμήμα Business Solutions, αλλά και το ευρύ πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών της, βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό κάθε επαγγελματία παρέχοντας πλήρη υποστήριξη pre-sales (consulting) και after sales (24/7 service), προσφέροντας εξειδικευμένες και τεχνολογικά προηγμένες «Λύσεις από επαγγελματίες για επαγγελματίες».

Οι πολυετείς συνεργασίες του επαγγελματικού τμήματος Business Solutiοns της LG επιβεβαιώνουν τις απεριόριστες δυνατότητες και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και των ολοκληρωμένων λύσεών μας. Επιπλέον, οι B2B λύσεις της LG ξεχωρίζουν για την ασυναγώνιστα υψηλή αισθητική και ευκολία χρήσης τους, είναι φιλικές προς το περιβάλλον αλλά και ενεργειακά αποδοτικές, εξασφαλίζοντας εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση των λειτουργικών εξόδων της επιχείρησης, αυξάνοντας παράλληλα την απόδοση της επένδυσής σας.

Τέλος, στην LG Ακαδημία οι συνεργάτες και επαγγελματίες που συνδέονται απευθείας με τις επαγγελματικές αγορές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οποιοδήποτε σεμινάριο του προγράμματος και να ανακαλύψουν από κοντά τις λειτουργίες των προϊόντων μας στο Showroom της εταιρείας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Παραγωγός: Τηλεοράσεις & Αξεσουάρ Τηλεοράσης
Παραγωγός: Οθόνες Ψηφιακής Σήμανσης Συστήματα Ψηφιακής Σήμανσης
Παραγωγός: Κάμερες Ασφαλείας Καταγραφικά DVR Οθόνες Συστημάτων Ασφαλείας
Παραγωγός: Συστήματα HVAC & PTAC
Παραγωγός: Συστήματα Ηλιακής Ενέργειας
Παραγωγός: Mini Bars
Παραγωγός: Κλιματιστικά Συστήματα Εξαερισμού
Παραγωγός: Αντλίες Θερμότητας
Παραγωγός: Σποτ Οροφής & Τοίχου
Παραγωγός: Λύσεις Ψηφιακής TV Λύσεις IPTV

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Ευρώπη
Ελλάδα , Κύπρος

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

LG Digital Signage
Αυγ 27, 2015

H LG σας προτείνει πρωτοποριακές και εύχρηστες λύσεις Digital Signage (ψηφιακή σήμανση) για να προσεγγίσετε το κοινό σας άμεσα και στοχευμένα, μεταφέροντας τα μηνύματα που θέλετε με τρόπο ζωντανό, παρέχοντας ουσιαστική ενημέρωση και κινητοποιώντας έτσι τους πελάτες - αποδέκτες. Στο video αυτό μπορείτε να δείτε μερικές από τις εφαρμογές των LG Digital Signage λύσεων.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

Eurovent

Eurovent

Οι συνεχείς προσπάθειες της LG για άριστη ενεργειακή απόδοση οδήγησαν στην αναγνώριση των συστημάτων κλιματισμού για την άριστη ενεργειακή τους απόδοση και την πιστοποίησή τους από τον Οργανισμό “Eurovent”. O Οργανισμός ιδρύθηκε το 1958 και από τότε αποτελεί έναν από τους πιο...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer