Έγινε μέλος: Μάϊος 08, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Tο εργοστάσιο φωτιστικών Αφοί Γ.Μητρόπουλοι Ο.E. είναι από τις μεγαλύτερες μονάδες παραγωγής φωτιστικών στην Ελλάδα. Από το 1975 είναι πρωτοπόρος στην κατασκευή φωτιστικών παντός τύπου και παρακολούθει στενά τις εξελίξεις στην ελληνική αλλά και παγκόσμια αγορά, επενδύοντας στην ανάπτυξη νέων, σύγχρονων σχεδιαστικων λύσεων. Το έμπειρο προσωπικό μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Οι Αφοι.Γ.Μητρόπουλοι.Ο.Ε. ακολουθώντας μία στρατηγική ανάπτυξης, έχουν καταφέρει να κάνουν πελάτες χιλιάδες ανώνυμους και επώνυμους Έλληνες καθώς και μεγάλες εταιρείες, ξενοδοχεία, bar - restaurants.

Η εταιρεία Αφοι.Γ.Μητρόπουλοι.Ο.Ε. ηγείται στην μελέτη και κατασκευή φωτισμού. Το σχεδιαστικο Team με την πείρα των Ιωάννη & Ξενοφώντα Μητροπουλου, αλλά και τη δημιουργική ανησυχία της συχρονης ματιάς του Γιώργου Μητροπουλου, παρουσιάζει φωτιστικά, που ανταποκρίνονται σε διαφορετικά στυλ αλλά πάντοτε με πρώτες ύλες άριστης ποιότητας.

Παράλληλα η εταιρεία προσφέρει τη δυνατότητα να επισκεφτεί το χώρο σας ειδικός interior designer για να σας προτείνει τις πιο ενδεδειγμένες λύσεις σε σχέση με το ύφος του χώρου σας ή του υπόλοιπου design.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer