Έγινε μέλος: Απρ 27, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016
Έτος ίδρυσης:
2007

Η Lighting Expert είναι εισαγωγική & κατασκευαστική εταιρεία φωτισμού LED και συναφών ειδών με έτος ίδρυσης το 2008.

Μετά από οχτώ χρόνια έντονης ανάπτυξης, η εταιρεία μας είναι κυρίαρχη στην αγορά του φωτισμού LED διαθέτοντας ολοκληρωμένες λύσεις για τον επαγγελματικό, βιομηχανικό, φωτισμό δρόμων, οικιακό  φωτισμό και οποιονδήποτε χώρο χρειάζεται ο επαγγελματίας ώστε να καλύψει τις ανάγκες του και των πελατών του.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με επαγγελματίες, καταστήματα ηλεκτρολογικού υλικού, μηχανολόγους, μηχανικούς, ηλεκτρολόγους, διακοσμητές, αρχιτέκτονες και γενικά με επαγγελματίες που κάνουν μεταπώληση των προϊόντων μας. Σας παρέχουμε πλήρη τηλεφωνική, συμβουλευτική και τεχνική υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε σε θέματα που αφορούν στην εγκατάσταση, την τοποθέτηση και το service των προϊόντων μας.

Από το 2008 μέχρι και σήμερα, η εταιρεία σημειώνει άνοδο στις πωλήσεις της και στις συνεργασίες της με επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα. Ο ρυθμός ανάπτυξης το έτος 2010 σε σχέση με το προηγούμενο έτος έφτασε στην τάξη του 85%, ενώ από το 2009 μέχρι σήμερα και εν μέσω οικονομικής κρίσης και γενικότερης ύφεσης στην αγορά η άνοδος άγγιξε το 95%!

Όραμα και Στόχοι Εταιρείας

Το όραμα της εταιρείας μας είναι από τη μια να προσφέρουμε στους πελάτες μας ποιοτικές, αποδοτικές και συμφέρουσες λύσεις και από την άλλη, να προσφέρουμε στην κοινωνία καθαρότερο περιβάλλον και καλύτερη ποιότητα ζωής. Ο στόχος της LightingExpert.gr είναι να συνεχίσει να κατέχει ηγετική θέση στην αγορά των προϊόντων LED, εφαρμόζοντας συνεχώς τις παρακάτω αξίες,  οι οποίες την έφεραν μέσα στις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου.

Ποιότητα σε όλα τα επίπεδα: προϊόντα, παρεχόμενες υπηρεσίες, τεχνική υποστήριξη, ολοκληρωμένες λύσεις.

Ανθρώπινο Δυναμικό. Η πιο ισχυρή ομάδα πριν και μετά την πώληση, πριν και μετά την εγκατάσταση, πριν το πρόβλημα και πάντα με λύσεις.

Γνώση των αναγκών της αγοράς για άμεση προσαρμογή και γνώση της παγκόσμιας και ευρωπαϊκής αγοράς.

Υπευθυνότητα: Αξία και αρχή η οποία εφαρμόζεται σε όλα τα επίπεδα της εταιρείας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Παραγωγός & Διανομέας: Σποτ Οροφής & Τοίχου
Παραγωγός & Διανομέας: Λάμπες
Πάροχος υπηρεσιών: Μελέτη εξοικονόμησης ενέργειας από τη μετάβαση από φωτισμό αλογόνου σε φωτισμό τεχνολογίας Led
Παραγωγός & Διανομέας: Συστήματα Φωτισμού Όψεων Επιτοίχια Φωτιστικά Εξωτερικού Χώρου

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Ευρώπη
Ελλάδα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer