Έγινε μέλος: Δεκ 18, 2014 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016
Lombardini Espresso
Lombardini Espresso
Lombardini Espresso

Η φιλοσοφία της Lombardini, καθώς και ο πρωταρχικός μας στόχος, είναι να ικανοποιήσει τη γεύση και τις απαιτήσεις όλων όσων αγαπούν τον καφέ, ακόμα και των πιο απαιτητικών. Επιλέγουμε πάντα τις πιο εκλεκτές ποικιλίες καφέ από κάθε μεριά του κόσμου, ώστε να έρθει εκείνη η στιγμή της ημέρας που θα απολαμβάνετε το αγαπημένο σας και το πιο γευστικό φλιτζάνι καφέ. Η εταιρεία μας επιλέγει για εσάς τα καλύτερα χαρμάνια, χρησιμοποιώντας ιταλική τεχνογνωσία και μυστικές συνταγές από το 1950, από την αφετηρία της στην όμορφη Φλωρεντία.

Η Lombardini εισάγει και διανέμει τα προϊόντα της, πάντα εγγυημένης και σταθερής ποιότητας, τα οποία σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε τον τέλειο καφέ, είτε στην καφετέρια, στο bar, στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, στον χώρο εργασίας ή ακόμα και στο σπίτι σας! Για τους επαγγελματίες του καφέ, προσφέρουμε επίσης μια πλήρη σειρά εξοπλισμού και πλήρη τεχνική υποστήριξη μέσω του δικτύου εξειδικευμένων συνεργατών μας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer