Έγινε μέλος: Μάϊος 23, 2016 Τελευταία ενημέρωση: Μάϊος 25, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Μάϊος 25, 2016

Η εταιρία μας διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και ανταγωνιστικές τιμές, μέσα από την εμπειρία και την συνεργασία μας σε διακεκριμένα ξενοδοχεία, οργανισμών και b2b projects πάνω από 35 έτη! 

Η εταιρία μας μπορεί να σας προσφέρει επίσης ολοκληρωμένες λύσεις σε:

Tηλεοράσεις LED / PLASMA έως 110 ίντσες, επίγειας ψηφιακής – δορυφορικής λήψης, ολοκληρωμένες λύσεις για Internet και μεταφορά του αξιόπιστα σε κάθε χώρο μέσω της τεχνολογίας Power line.

Ολοκληρωμένες Λύσεις σε ήχο (ενισχυτές, ηχεία οροφής), Office Automation, monitors, εκτυπωτές.

Επαγγελματικές λύσεις σε κλιματισμό A/C Ψύξη – Θέρμανση/ Αντλίες Θέρμανσης, ηλεκτρονικές κλειδαριές, ξενοδοχειακά σεσουάρ μαλλιών, ψυγεία mini bar αλλά και μεγαλύτερα, μικροσυσκευές (βραστήρες νερού, καφετιέρες γαλλικού / Espresso – nespresso), χρηματοκιβώτια, μεγάλη γκάμα σε LED λάμπες και προϊόντα φωτισμού, καθώς και πολλές άλλες συσκευές που είναι απαραίτητες για κάθε χώρο! 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer