Έγινε μέλος: Αυγ 31, 2016 Τελευταία ενημέρωση: Σεπ 01, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Σεπ 01, 2016

Η εταιρεία ΜΑΚΙΝ ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ - Μακανίκας Κ. Ιωάννης, ασχολείται με το σπάσιμο - αποφλοίωση, την επεξεργασία και το εμπόριο ξηρών καρπών.

Η 33ετής επιτυχημένη παρουσία της στο χώρο της παραγωγής και της επεξεργασίας ξηρών καρπών, την καθιστά αξιόπιστη και ανταγωνιστική. Στο εργοστάσιο μας αποφλοιώνονται και επεξεργάζονται κατά βάση ελληνικής παραγωγής ξηροί καρποί όπως αμύγδαλα (φυρανιά, τέξας, τουόνο, φεραντουέλα), καρύδια, φουντούκια, φυστίκια Αιγίνης και κελυφωτά φιστίκια τύπου Αιγίνης, αράπικα φυστίκια και καρύδια πεκάν. Έτσι μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με ελληνική αμυγδαλόψιχα, αμυγδαλόψιχα εισαγωγής, κελυφωτά φιστίκια ανοιχτά, καρυδόψιχα, φουντουκόψιχα και άλλους ξηρούς καρπούς. Επίσης διαθέτουμε και βιολογικούς ξηρούς καρπούς ελληνικής προέλευσης ή εισαγωγής.

Η εταιρία μας όλα αυτά τα χρόνια, παράλληλα με τις ιδιόκτητες καλλιέργειες στην περιοχή του Αλμυρού στην περιφέρεια Θεσσαλίας, έχει δημιουργήσει ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργασίας με έλληνες παραγωγούς υποστηρίζοντας με τεχνογνωσία τη σωστή καλλιέργειά τους (εδαφοκλιματικές συνθήκες, άδρευση, λίπανση, κλάδεμα, φυτοπροστασία κ.α.).

   

Έτσι οι ξηροί καρποί μας διακρίνονται για την άριστη ποιότητά τους. Ύστερα από επιλεκτική διαλογή από τα μηχανήματά μας και τα διαλογητήρια, οι ξηροί καρποί διοχετεύονται στην εγχώρια αγορά αλλά και στο εξωτερικό σε μη τυποποιημένες ποσότητες (χύμα) και σε χονδρική τιμή.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer