Έγινε μέλος: Μάϊος 08, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η εταιρεία Μαντζαφός Κ. - Σταθόπουλος Ε.  Ο.Ε (Παγωτά Μίκυ) με παρουσία στο χώρο του παγωτού από το 1985, ξεκίνησε να κατασκευάζει ως βασικό προϊόν το soft παγωτό σε σκόνη, όπου από την πρώτη στιγμή γνώρισε μεγάλη επιτυχία στην ελληνική αγορά.

Λίγο αργότερα με στόχο την ανάπτυξη της εταιρείας κατασκευάσαμε (σκληρό) έτοιμο παγωτό και μπήκαμε στον χώρο τις αγοράς δημιουργώντας πάνω από 30 υπέροχες γεύσεις.

Ταυτόχρονα μια ακόμα κίνηση με γνώμονα πάντα την ανάπτυξη, ήταν η είσοδος του frozen yogurt για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, το όποιο φέραμε από τον Καναδά και η εταιρεία μας το κατοχύρωσε με το όνομα cool mix.

Η εταιρεία μας, με πίστη στους στόχους και την σωστή όπως αποδείχτηκε φιλοσοφία της, δημιούργησε προϊόντα αρίστης ποιότητας, ώστε να μπoρέσει να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες της.

Σήμερα, με δεδομένη την μακρά επιτυχημένη πορεία στο χώρο του παγωτού και με όπλα την εμπειρία, την ειλικρίνεια, την τεχνογνωσία, την ποιότητα στα προϊόντα μας, έχουμε τις σωστές γνώσεις για να σας δώσουμε καλύτερες λύσεις και στον τομέα τον μηχανημάτων. (παγωτομηχανές, βιτρίνες παγωτού, μηχανήματα αναμείξεως frozen yogurt, μηχανήματα γρανίτας, λουκουμαδίερες, βαφλιέρες κ.λ.π.).

Παράλληλα όμως έχουμε και την δυνατότητα υποστήριξης τους, (service,ανταλλακτικά) και την εγγύηση για την σωστή λειτουργία των μηχανημάτων για σωστό αποτέλεσμα στην γεύση και την αφράτη ύφη του παγωτού σας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer