Έγινε μέλος: Μάϊος 29, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

H Maris Polymers AE ιδρύθηκε το 1989 και είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες βιομηχανίες υγρών μεμβρανών και ρητινών πολυουρεθάνης στην Ευρώπη.

Η σταθερή ανάπτυξή της οφείλεται στα καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα της, στο άκρως εξειδικευμένο προσωπικό της και στις υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, που παρέχονται στους πελάτες της.

Η Maris Polymers είναι ένα ιδιόκτητο και ανεξάρτητο συγκρότημα συστημάτων πολυουρεθάνης και μια από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες, εξειδικευμένη στα προϊόντα υγρού πολυουρεθάνης, που εφαρμόζεται στη στεγανοποίηση και στην ψυχρή πήξη ρητινών πολυουρεθάνης, που χρησιμοποιούτναι σε κατασκευές, στη ναυτιλία και σε βιομηχανικές εφαρμογές.

Επιπλέον, η Maris Polymers αποδεικνύει την τεχνολογική ηγετική θέση της, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα ειδικών λύσεων και εξατομικευμένων προϊόντων.

Η Maris Polymers Α.Ε. πραγματοποιεί διεθνείς πωλήσεις σε περισσότερες από 45 χώρες στη Δυτική Ευρώπη, στην Ανατολική Ευρώπη, στη Μέση Ανατολή, στην Αφρική, στην Ν. Α. Ασία και στην Αμερική, όπου λειτουργεί είτε από θυγατρικές της εταιρείες ή μέσω της στενής συνεργασίας με τους τοπικούς διανομείς.

Στις αγορές της Γαλλίας, της Γερμανίας και της Νοτιοανατολικής Ασίας η επιχείρηση λειτουργεί κάτω από τις θυγατρικές της εταιρείες Maris Polymers France Sarl, Maris Polymers Deutschland GmbH και Maris Polymers Asia Pty Ltd (Σιγκαπούρη) αντίστοιχα.

Η Maris Polymers προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις σε παγκόσμιο επίπεδο από τις παραγωγικές εγκαταστάσεις της στην Αθήνα.

Η αξιοπιστία, η έμφαση στην εξυπηρέτηση και η καινοτομία αποτελούν τις βασικές αξίες της Maris Polymers με βάση το συμφέρον των πελατών της.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer