Έγινε μέλος: Μάϊος 28, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016
Έτος ίδρυσης:
1965

Για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων εστίασης (HO.RE.CA) παράγουμε πολλά μοντέλα απο 18 κιλά παραγωγή μέχρι και 10.000 κιλά ημερήσιας παραγωγής. Τα προϊόντα μας ξεχωρίζουν για την απόδοσή τους, την εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωσή τους και την αντοχή στο χρόνο... Ένας πραγματικός  συνεργάτης στην κουζίνα σας!

Στη Master Frost ABEE έχουμε μεγάλη εμπειρία στη κατασκευή παγοποιείων. Μπορείτε να δείτε μερικές απο τις εγκαταστάσεις των παγομηχανών μας στη Ελλάδα και στο εξωτερικό, επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας στο Facebook: www.facebook.com/masterfrostice

Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες. Θα χαρούμε πολύ να συζητήσουμε και να σας δώσουμε μερικές από τις ιδέες μας. Mε τη δική σας καθοδήγηση και τη δική μας εμπειρία θα έχετε το καλύτερο παγοποιείο για τις ανάγκες σας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer