Έγινε μέλος: Μάϊος 26, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των τηλεπικοινωνιών και λύσεων διαχείρισης εκτυπώσεων από το 1990.

Διαθέτουμε εξειδικευμένους και πιστοποιημένους συνεργάτες για κάθε δραστηριότητα, οι οποίοι έχουν λάβει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, ώστε να μπορούν να υποστηρίξουν κάθε επιχειρηματικό περιβάλλον.

Στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, είμαστε εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της Intertech AE (επίσημος εισαγωγέας Panasonic) από το 1990, προσφέροντας λύσεις, ολοκληρωμένη εγκατάσταση και πλήρη τεχνική υποστήριξη, για τα εν λόγω προϊόντα.

Tα παγκοσμίου φήμης τηλεφωνικά κέντρα της Panasonic, συνδυάζουν υψηλή τεχνολογία ( VOIP, SIP, ISDN ), φιλικότητα προς το χρήστη, άριστη ποιότητα κατασκευής, υψηλή αισθητική στο σχεδιασμό τους και συνάμα με την εξαιρετική τους τιμολογιακή πολιτική, κατέχουν δεσπόζουσα θέση στην προτίμηση των ελληνικών επιχειρήσεων.

Στον τομέα της διαχείρισης εκτυπώσεων, είμαστε επίσημος αντιπρόσωπος της Xerox Hellas ΑΕ προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις εξοπλισμού και υπηρεσιών, οι οποίες διασφαλίζουν τον έλεγχο του κόστους διαχείρισης εγγράφων και τη σημαντική μείωση των εξόδων κάθε επιχείρησης.

Η εκάστοτε λύση προσαρμόζεται στα ιδιαίτερα δεδομένα και τις ανάγκες κάθε περιβάλλοντος, χωρίς να απαιτείται επένδυση σε νέο εξοπλισμό.

Εκτός από τη μείωση των δαπανών, στόχος είναι και η βελτίωση της παραγωγικότητας στο χώρο του γραφείου, αξιοποιώντας την κορυφαία τεχνολογία της Xerox. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ορατό από την πρώτη μέρα σε όλα τα τμήματα της επιχείρησης.

Τα τελευταία 25 χρόνια, η εταιρεία μας, αποτελεί τον βασικό συνεργάτη σε περισσότερες από 6.000 επιχειρήσεις, κάθε μεγέθους, από όλους τους τομείς της αγοράς.

Τα έμπειρα στελέχη μας ακούν με προσοχή τις επιθυμίες των πελατών, μελετούν και αναλύουν τις ανάγκες τους και προτείνουν τις καλύτερες και ειδικά προσαρμοσμένες τεχνικά και οικονομικά λύσεις.

Κύριο μέλημα όλων είναι να ενημερώνονται και να εκπαιδεύονται διαρκώς σε νέες τεχνολογίες και νέα προϊόντα, ώστε να ανταποκρίνονται γρήγορα, αξιόπιστα και αποτελεσματικά στις απαιτήσεις της νέας εποχής.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer