Έγινε μέλος: Μάϊος 27, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Ιουλ 13, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Ιουλ 13, 2016

Από το 1995 η εταιρεία μας έχει δυναμική παρουσία στον χώρο της διανομής & τροφοδοσίας στην πόλη της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής.

Ειδικότερα, τροφοδοσία σε επιχειρήσεις HO.RE.CA: εστιατοόρια, cafe bar, club, νυχτερινά κέντρα, ξενοδοχεία, πλοία και γυμναστήρια.

Οι ετήσιοι ρυθμοί ανάπτυξης, ως προς το πελατολόγιο και τους όγκους πωλήσεων, είναι συνεχώς αυξανόμενοι. Τα τελευταία χρόνια έχουμε κατα μέσο ώρο ετήσιες αυξήσεις της τάξεως του 30%.

Επακόλουθο, αυτής της ραγδαίας ανάπτυξης, είναι οι συνεχώς καλύτερες συμφωνίες τιμών και προσφορών από τις βιομηχανίες, που μας προμηθεύουν. Μεγάλο επίσης, μέρος από την ποικιλία των προϊόντων μας είναι δικές μας εισαγωγές.

Πραγματικότητα στην πράξη και όχι όραμα και στόχος, αποτελεί η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες ανωτέρας ποιότητος.

Οι ενεργοί κωδικοί ειδών ξεπερνούν τους 4.000. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, ο υποψήφιος πελάτης να καλύπτεται από την εταιρεία μας, μέχρι και το 80% των ειδών που προμηθεύεται. Έτσι, κερδίζει χρόνο και χρήμα, που θα χρειαζόταν για να επικοινωνεί, να παραγγέλνει και να πληρώνει 5 έως 10 επιπλέον προμηθευτές.

Επίσης, έχει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ όλων των επώνυμων (leader) προϊόντων, που υπάρχουν στο εμπόριο, και όχι να δεσμεύεται σε αγορές ανώνυμων προϊόντων επειδή περιέχονται σε συμφωνίες “πακέτου”.

Με λίγα λόγια, ο πελάτης σε εμάς δεν έχει την αίσθηση πως εμείς του πουλάμε, αλλά ότι αυτός αγοράζει αυτό, που θέλει. Επίσης, λόγο της μεγάλης ποικιλίας των ειδών, που διακινούμε έχουμε σημαντικά μειωμένο κόστος διανομής. Αυτό σε συνάρτηση με τις άριστες σχέσεις μας με τις βιομηχανίες, που μας προμηθεύουν (ειδικές συμφωνίες τιμών), μας δίνει την δυνατότητα να είμαστε κατά πολύ φθηνότεροι του ανταγωνισμού.

Έχοντας επιλεγμένο ποιοτικά πελατολόγιο και σωστά δομημένα τα δρομολόγια των φορτηγών, είμαστε στην θέση να μπορούμε να εξυπηρετούμε αυθημερόν το πελατολόγιο μας.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί για την μη ύπαρξη απρόσκοπτης εισροής πελατών, όπου θα αλλοιώσει την μέχρι σήμερα άμμεση, υπεύθυνη και συνεπή εξυπηρέτηση των πελατών μας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Διανομέας: Μήλα Λεμόνια & Λάιμ Πορτοκάλια Ροδάκινα & Νεκταρίνια
Διανομέας: Πατάκια
Διανομέας: Μαχαίρια Κουζίνας
Διανομέας: Απορρυπαντικά & Απολυμαντικά
Διανομέας: Συσκευές Απώθησης Εντόμων & Τρωκτικών
Διανομέας: Ελληνικός Καφές Καφές Espresso
Διανομέας: Κρύα Ροφήματα Κακάο Κρύα Ροφήματα Τσαγιού Σκόνη Κακάο για Ροφήματα
Διανομέας: Κάδοι Απορριμμάτων Μπάνιου
Διανομέας: Επιτραπέζιο & Μεταλλικό Νερό
Διανομέας: Ρουχισμός
Διανομέας: Ρουχισμός
Διανομέας: Πιάτα Μιας Χρήσης Πιάτα
Διανομέας: Ποτήρια Μιας Χρήσης Νεροπότηρα & Ποτήρια Χυμού Κούπες
Διανομέας: Ζαχαρίνη
Διανομέας: Μακαρόνια
Διανομέας: Χυμοί & Ροφήματα
Διανομέας: Μπαχαρικά
Διανομέας: Αλλαντικά
Διανομέας: Ντομάτες Πατάτες Κρεμμύδια Αγγούρια Καρότα
Διανομέας: Αλμυρά Αλείμματα-Σαλάτες Σάλτσες Αρωματικά Λάδια & Ντρέσινγκ
Διανομέας: Τυριά Γάλατα & Σκόνες Γάλακτος Παγωτά, Χωνάκια & Κρύα Επιδόρπια
Διανομέας: Ελαιόλαδα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer