Έγινε μέλος: Μάϊος 12, 2016 Τελευταία ενημέρωση: Μάϊος 13, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Μάϊος 13, 2016

Η επιχείρηση ΤΣΙΛΦΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝ., στη Νέα Ερυθραία, αναλαμβάνει τη δημιουργία καλυμμάτων, μαξιλαριών και στρωμάτων, στα μέτρα που επιθυμείτε. Με παράδοση 65 και πλέον ετών, φροντίζουμε για την άψογη εφαρμογή, την υψηλή ποιότητα και το τέλειο αποτέλεσμα.

Επιλέξτε το είδος υφάσματος που ταιριάζει καλύτερα στο χώρο σας και εμείς θα αναλάβουμε, στη συνέχεια, τα πάντα! Πέρα από τα καλύμματα, η επιχείρηση ΤΣΙΛΦΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝ., στη Νέα Ερυθραία, κατασκευάζει χειροποίητα βαμβακερά στρώματα, στις διαστάσεις που εσείς επιλέγετε και με ύψος από 10εκ. έως 15εκ. Επίσης, μπορείτε να παραγγείλετε μαξιλάρια, σε οποιοδήποτε μέγεθος, επενδεδυμένα με υφάσματα της αρεσκείας σας. Έχουμε θέσει ως κύρια προτεραιότητά μας την παροχή υπηρεσιών και προϊόντων που ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα και την αντοχή που προσφέρουν στο χρόνο. Προστατέψτε τα αγαπημένα σας έπιπλα με καλοραμμένα καλύμματα, που διακρίνονται για την άψογη εφαρμογή και δεν αφαιρούν πόντους από την αισθητική του χώρου.  Εάν βαρεθήκατε την παλιά ταπετσαρία του καθιστικού σας και επιθυμείτε να μεταμορφώσετε το περιβάλλον σας, χωρίς όμως να μπείτε στη διαδικασία να το αντικαταστήσετε, τότε δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer