Έγινε μέλος: Μάϊος 25, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η εταιρεία Mediterranean Foods A.E. ιδρύθηκε το 1987 ως εταιρεία βιομηχανικής παραγωγής και διάθεσης τροφίμων. Η δραστηριοποίηση αυτή αφορά αρτυματικές ύλες - μουστάρδα, ketchup, μαγιονέζες, σάλτσες (dressings).

Οι επιμέρους δραστηριότητες του συνόλου της παραγωγικής διαδικασίας και διάθεσης τελικού προϊόντος της εταιρείας (προμήθειες, επεξεργασία και τυποποίηση, διανομή, εμπορία, κ.τλ.) στεγάζονται ή περατώνονται σε ιδιόκτητές εγκαταστάσεις & μέσα (κτιριακές εγκαταστάσεις μονάδων παραγωγής, κεντρική αποθήκη, μεταφορικά μέσα) και αφορούν την παραγωγική μονάδα Λεωνιδίου (αρτύματα).

Η κατηγορία τελικών προϊόντων της εταιρείας, διατίθενται σε συσκευασίες Retail προς εξυπηρέτηση των καταναλωτών και Food Service - Catering προς εξυπηρέτηση πελατών, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο χώρο της μαζικής εστίασης.

Η συνεχής και συνεπής παρουσία της Mediterranean Foods Α.Ε. στο πεδίο της παραγωγής προϊόντων τροφίμων, έχει οδηγήσει σε ιδιαίτερα σημαντικές συνεργασίες με πελάτες παροχής προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας (Private Label) ως αποτέλεσμα έκφρασης της προτίμησης και της εγκαθιδρυμένης εμπιστοσύνης, προς αυτήν.

Η Mediterranean Foods A.E είναι μια σύγχρονη εταιρεία και ταχύτατα αναπτυσσόμενη επιχείρηση στον χώρο της.

Στόχοι της είναι: η σταθερή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει, η εξασφάλιση μιας επιτυχής πορείας στην ελληνική αγορά, η διατήρηση και η αύξηση μεριδίου της αγοράς που κατέχει, η ικανοποίηση των απαιτήσεων και προσδοκιών των πελατών της, η ικανοποίηση των σχετικών με το αντικείμενο λειτουργίας της νομοθετικών διατάξεων και κοινωνικών θεσμών (ασφάλεια, σεβασμό στο περιβάλλον, εξοικονόμηση ενέργειας και υλικών).

Η Mediterranean Foods A.E. δραστηριοποιείται με συνεχώς αυξανόμενο κύκλο εργασιών, βελτιώνοντας συνεχώς την τεχνογνωσία, το προσωπικό και την ασφάλειά του, την οργάνωση, τον έλεγχο των ανθρώπινων, διοικητικών, υλικών και τεχνικών παραγόντων, που επηρεάζουν την ποιότητα των προϊόντων της, την λειτουργία της και την οργανωτική της δομή.

Κέντρο δραστηριοτήτων της εταιρείας είναι ο πελάτης και φιλοσοφία της η ποιότητα σε συνάρτηση με την ασφάλεια. Με το πνεύμα αυτό και συμβαδίζοντας με τις εξελίξεις του καιρού μας η Mediterranean Foods A.E. εκσυγχρονίζεται συνεχώς.

Η Διοίκηση θέλοντας να διασφαλίσει την ποιότητα, την ασφάλεια των προϊόντων της και τον τρόπο λειτουργίας της έχει προβεί στον σχεδιασμό όλων των δραστηριοτήτων της και έχει καθορίσει την οργανωτική δομή της, τους πόρους και τις διαδικασίες των καθημερινών λειτουργιών της, που στο σύνολό τους αποτελούν το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας της Mediterranean Foods A.E., πιστοποιημένο σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ. ISO 9001: 2008.

Η εταιρεία παράγει προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας (private label), για λογαριασμό διαφόρων πελατών της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τα εν λόγω προϊόντα παρουσιάζουν μεγάλη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ικανοποιώντας το αίτημα των καταναλωτών για προϊόντα καλής ποιότητας σε προσιτές τιμές.Η εταιρεία έχει πλέον καθιερωθεί στο χώρο παραγωγής (premium) προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας στις κατηγορίες Κetchup - Μουστάρδα και Μαγιονέζα, με αποτέλεσμα την αύξηση συμμετοχής της κατηγορίας αυτής στον κύκλο εργασιών της σε ποσοστό άνω του 12%.

Η ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων είναι άριστη και εφάμιλλη των προϊόντων, που φέρουν τα σήματα της εταιρείας.

Οι ποιοτικοί έλεγχοι και οι συνθήκες παραγωγής είναι εξίσου αυστηρές με τις αντίστοιχες, που εφαρμόζει η εταιρεία για τα δικά της προϊόντα.

Η ευελιξία της παραγωγής της και η δυνατότητα προσφοράς ακόμα και μικρών σχετικά ποσοτήτων σε διάφορες συσκευασίες έχει σαν αποτέλεσμα την διεύρυνση του πελατολογίου της στο χώρο του Retail αλλά και του Food Service.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer