Έγινε μέλος: Μάϊος 20, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

H εταιρεία Mega Systems, στο μεγάλο της ταξίδι από το 1992 μέχρι σήμερα, κατάφερε να εισάγει για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά την έννοια του Sensory branding, εδραιώνοντας έτσι και εξελίσσοντας μια νέα μορφή του επικοινωνιακού marketing.

Η πορεία της είναι σταθερά αναπτυξιακή, κατατάσσοντάς την ανάμεσα στις πιο εύρωστες και αξιόπιστες ελληνικές επιχειρήσεις. Οι συνεργασίες της με κορυφαίους προμηθευτές πρώτων υλών της εξασφαλίζουν πρόσβαση στις πιο καινοτόμες τάσεις στο χώρο του Sensory branding.

Οι άνθρωποι της Mega Systems είναι προσανατολισμένοι στην απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών κάθε επιχείρησης, μελετώντας, σχεδιάζοντας και προσφέροντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, συμβάλλοντας έτσι ενεργά στην επικοινωνιακή της στρατηγική.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer