Έγινε μέλος: Μάϊος 20, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η ΜΕΚΜΑ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1982 με αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία οργάνων γυμναστικής για οικιακή και επαγγελματική χρήση.

Η πολυετής πείρα μας στα όργανα γυμναστικής, μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε τα ασφαλέστερα και με πρωτοποριακό σχεδιασμό μηχανήματα γυμναστικής των μεγαλυτέρων κατασκευαστικών οίκων.

Η ΜΕΚΜΑ Α.Ε. συνεργάζεται με 400 και πλέον καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας άμεσα στον τελικό καταναλωτή όλα τα προϊόντα της (ηλεκτρικούς διαδρόμους, ελλειπτικά, ποδήλατα, κωπηλασίες, steppers, πολυόργανα, πάγκους, πολυθρόνες μασάζ, σάουνες, ποδήλατα δρόμου, καθώς και μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ γυμναστικής). Ακόμα εισάγει μηχανήματα για γυμναστήρια, συλλόγους, ξενοδοχειακές μονάδες κ.λπ. με τις καλύτερες προδιαγραφές και τιμές.

Επίσης, αξίζει να αναφερθεί ότι η εταιρεία μας διαθέτει οργανωμένο τμήμα επισκευής με εξειδικευμένους τεχνικούς, οι οποίοι διαρκώς εκπαιδεύονται στις νέες τεχνολογίες, ώστε να μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Έτσι, επιλέγοντας ένα προϊόν της ΜΕΚΜΑ Α.Ε., είστε βέβαιοι για την ποιοτική κατασκευή, την αξιοπιστία αλλά και την δυνατότητα επισκευής του κάθε μηχανήματος, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Η ΜΕΚΜΑ Α.Ε. εκτιμήθηκε το 2011 από την ICAP και βραβεύθηκε με το πιστοποιητικό ισχυρής εταιρείας και με αριθμό πιστοποιητικού Ι094446789001 για το 2010. Το 2012 η ΜΕΚΜΑ Α.Ε. πιστοποιήθηκε με ISO 9001:2008.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer