Έγινε μέλος: Μάϊος 20, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η Melcal Α.Ε.Β.Ε. δραστηριοποιείται στον κλάδο του επαγγελματικού εξοπλισμού από το 1990 και ειδικά στο χώρο των καταστημάτων, όπως: super market - mini market - κρεοπωλείων - καταστημάτων μαναβικής, καθώς επίσης και στον χώρο της μαζικής εστίασης, όπως εστιατόρια - bar - catering - ξενοδοχεία, με επαγγελματικά ψυγεία εισαγωγής και ανοξείδωτους ψυκτικούς θαλάμους ελληνικών εργοστασίων.

Η πολυετής εμπειρία και η ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μας, συνέβαλαν στην ανάπτυξη των εργασιών μας, με αποτέλεσμα από τον Νοέμβριο του 2004, να μεταφερθούμε σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, στον Ασπρόπυργο Αττικής, σε ένα χώρο 7,5 στρεμμάτων. Σε 2 ορόφους συνολικής επιφάνειας 5.000 m2, υπάρχουν όλα μας τα τμήματα, γραφεία διοίκησης, πωλήσεις, λογιστήριο, σχεδιαστήριο, έκθεση, αποθηκευτικούς χώρους και τεχνικό τμήμα, τα οποία επιτρέπουν την οργανωμένη λειτουργία της Melcal και την συνεχή απρόσκοπτη αναπτυξιακή προσπάθεια, στην οποία στοχεύει, μέσα από ολοκληρωμένες λύσεις, με απόλυτα οικονομικό λειτουργικό κόστος.

Η καθιέρωσή της στην Ελληνική αγορά και το εκτεταμένο πελατολόγιο της, που αποτελείται από μεγάλες αλυσίδες Super Market,  προήλθε από την υψηλών προδιαγραφών ποιότητα των επαγγελματικών ψυγείων Surfrigo & Detroit του Gruppo de Rigo Ιταλίας, τα οποία αντιπροσωπεύει από το 1991 και τα οποία πληρούν όλες τις πιστοποιήσεις και προδιαγραφές της ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Συγκαταλέγονται, στα κορυφαία ψυγεία του κόσμου, με κύρια πλεονεκτήματα του την αξιόπιστη λειτουργία τους, τη στιβαρή τους κατασκευή, την οικονομική λειτουργία τους, τις ανταγωνιστικές τιμές πώλησης, το απαράμιλλο ιταλικό design και την ψυκτική υποστήριξη υψηλών προδιαγραφών των προσφερόμενων multi ή μηχανημάτων εισαγωγής.

Διαθέτουμε πλήρες δίκτυο service & τεχνικών σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Με γνώμονα τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις, τις τάσεις της αγοράς και τον ευχαριστημένο πελάτη, προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε λύσεις, που θα εξασφαλίσουν το καλύτερο αποτέλεσμα, το οποίο θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό επαγγελματία.

Για εμάς, κάθε μελέτη, σχεδιασμός και υλοποίηση ενός επαγγελματικού χώρου γίνεται πάντα με στόχο την καλύτερη δυνατή προβολή των προϊόντων του, καθώς και την ορθή λειτουργία του, στον ελάχιστο χρόνο παράδοσης και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer