Έγινε μέλος: Μάϊος 20, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

Η MetaByte Software ειδικεύεται στην ανάπτυξη και διάθεση σύγχρονων πληροφοριακών συστημάτων, τα οποία καλύπτουν πλήρως τις νέες απαιτήσεις της σύγχρονης τουριστικής αγοράς.

Με έμπειρο προσωπικό, με ισχυρή τεχνογνωσία και προηγμένη τεχνολογία βρίσκεται πάντοτε σε ετοιμότητα για να προσφέρει λύσεις, με άμεσο χρόνο ανταπόκρισης σε οποιαδήποτε επικοινωνία.

Το πλήρες πακέτο υπηρεσιών, που προσφέρει διευρύνει τον κύκλο εργασιών της τουριστικής επιχείρησης, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη και την αποτελεσματικότητα της. Έτσι, επιτυγχάνεται σημαντική μείωση του λειτουργικού κόστους, ενώ παράλληλα βοηθάει στην πιο εύκολη και πιο αποδοτική εργασία με την υψηλότερη δυνατή αξιοπιστία.

Με συνεχή εξέλιξη των εφαρμογών, δημιουργία νέων προϊόντων και υπηρεσιών και με άμεση υποστήριξη, η MetaByte Software προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης, σε προσιτές τιμές. Τα έργα πληροφορικής που έχει υλοποιήσει η εταιρεία και οι μακροχρόνιες συνεργασίες της με επιχειρήσεις του κλάδου παρέχουν εγγύηση αξιοπιστίας, εργατικότητας και μεθοδικότητας.

Η MetaByte Software έχει εγκαταστήσει τις εφαρμογές της σε διάφορες περιοχές της χώρας, ενώ αναπτύσσει δυναμικές συνεργασίες με επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται σε χώρες του εξωτερικού.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer