Έγινε μέλος: Μάϊος 20, 2015 Τελευταία ενημέρωση: Φεβ 22, 2016
Τελευταία ενημέρωση:Φεβ 22, 2016

H Metal Design Α.Ε. δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό, την κατασκευή και την εμπορία επαγγελματικών - διαφημιστικών ομπρελών και επίπλων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

Η υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών, η προσήλωση σε προδιαγραφές και διαδικασίες παραγωγής, οι μακροχρόνιες συνεργασίες με επιλεγμένους οίκους του εξωτερικού και της Ελλάδος, η άριστη και υπεύθυνη σχέση με τον πελάτη πριν και μετά την πώληση, σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές, μας κατατάσσουν στην υψηλότερη θέση των προτιμήσεων των πελατών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Metal Design Α.Ε. λειτουργεί στις ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στην Α΄ Βιομηχανική Περιοχή Βόλου, όπου σε στεγασμένο χώρο συνολικής έκτασης 3,500 τ.μ., λειτουργούν η διοίκηση, τα γραφεία, οι χώροι παραγωγής, οι ανεξάρτητοι εκθεσιακοί χώροι για επαγγελματικό και οικιακό εξοπλισμό, όπως επίσης και τμήμα outlet.

Οι κεντρικές αποθήκες βρίσκονται στην Εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στον Αλμυρό Μαγνησίας και καταλαμβάνουν έκταση 7.000 τ.μ.

Η ολοκλήρωση της εικόνας της εταιρείας τεκμηριώνεται με τη δέσμευση να συνεχίσουμε με την ίδια συνέπεια και τις βασικές μας αρχές: ποιότητα, ανταγωνιστικές τιμές, διαφοροποίηση, εξέλιξη.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Παραγωγός: Ξαπλώστρες Καρέκλες Εξωτερικού Χώρου Πολυθρόνες Εξωτερικού Χώρου Τραπέζια Εξωτερικού Χώρου Ομπρέλες & Βάσεις Ομπρελών Μαξιλάρια & Υφάσματα Εξωτερικού Χώρου Καναπέδες & Παγκάκια Κήπου Σετ Επίπλων Εξωτερικού Χώρου
Παραγωγός: Τραπέζια Τραπεζαρίας
Παραγωγός: Καναπέδες Χαμηλά Σκαμπό & Σκαμπό Ottoman Τραπέζια Καφέ & Βοηθητικά Τραπεζάκια
Παραγωγός: Κρεβάτια
Παραγωγός: Παιδικά Κρεβάτια
Παραγωγός: Καρέκλες Γραφείου Γραφεία
Παραγωγός: Καρέκλες Συνεδρίου Τραπέζια Συνεδρίου

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αναφορά κατάχρησης

Εάν θέλετε να καταγγείλετε οποιαδήποτε δραστηριότητα κάποιου μέλους μας που πιστεύετε ότι έχει παραβιάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τις σχετικές πληροφορίες και εμείς θα εξετάσουμε το θέμα.

disclaimer